"


Πρώτο «κανόνι» ο Αλέξης Λιάπης των Γραμμοχωρίων


Είκοσι δύο γκολ σημειώθηκαν την 4η αγωνιστική  για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια», όπου η επικράτηση των γηπεδούχων ήταν εμφανής  και από τον αριθμό των τερμάτων (17 έναντι 5), ενώ δεν σημειώθηκε κανένα «2».



Την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ της  Α’ κατηγορίας εξακολουθεί να οδηγεί ο Αλέξης Λιάπης των Γραμμοχωρίων, ο οποίος για δεύτερο συνεχόμενο ματς σκόραρε δις, φθάνοντας έτσι τα 6 τέρματα, και μαζί με τον Βαγγέλη Ευαγγέλου του Νταηλάκη που έχει 4 γκολ (ένα σε κάθε ματς), είναι οι μοναδικοί παίκτες, που έχουν βρει δίχτυα και τις 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στη 2η θέση με 5 γκολ βρίσκεται ο Βασίλης Εστιάδης, ο οποίος σκόραρε δις για δεύτερο συνεχόμενο ματς, ενώ  με 4 γκολ ακολουθούν ο Ευαγγέλου του Νταηλάκη, ο Νούλας του Βογατσικού και ο Δρανιτσάρης της Πενταβρύσου.


Επίσης, ΕΠΤΑ είναι οι  παίκτες προστέθηκαν στον πίνακα των σκόρερ εκ των οποίων οι δύο από αυτούς Δινάδης και Ντούκας, σκόραραν δις με Παναργειακό και Μαυροχώρι αντίστοιχα, ενώ το παρθενικό τους γκολ πέτυχαν επίσης οι Μήλιος Γ., Καραμανίδης Γ., Σιοπόβου, Τσακλίδης και Κενανίδης, ενώ ο Τίγκας του Κρόνου μπήκε στην λίστα των αυτογκόλ.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ