"


Η βασιλομέλισσα που κέντρισε …….το ενδιαφέρον του δημάρχου - ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ


H ανάμνηση της ωραίας αυταπάτης του δημάρχου του Άργους Ορεστικού στην εμποροπανήγυρη με τα σοκολατάκια- σαπούνια

Και όχι μόνο σαπούνια σε σχήμα γλυκού αλλά και ακόμη και φρούτα σε σχήμα μπρελόκ και σε παιχνίδια και ένα σωρό άλλα αντικείμενα είχε στο πανηγύρι που και ο κάθε περαστικός θα τα λιμπιζότανε και θα παραπλανιότανε από την πιστή τους ομοιότητα.
Αλλά η παράγκα της κυρίας Σοφίας και του κυρίου Νίκου (Bee Queen) που είναι μελισσοκόμοι από την Θεσσαλονίκη και φτιάχνουν δικά τους πολλά φυσικά προϊόντα και έρχονται εδώ και πέντε χρόνια στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού έχοντας πελάτες που τους δείχνουν την εμπιστοσύνη τους κάθε χρονιά, κατάφερε να κλέψει την παράσταση.
Τόσα χρόνια τα σαπούνια σε σχήμα σοκολάτας του κιλού, μα φέτος είπαν να παρουσιαστούν και με άλλη ανανεωμένη εμφάνιση. Έτσι χρησιμοποιώντας και άλλες φόρμες-καλούπια σε διάφορα σχήματα, σχέδια και μεγέθη είπαν να γίνουν πιο…  λαχταριστά.
Τα σαπούνια αυτά δείγμα της αυθεντικότητάς τους χάρη στην πρόπολη από την οποία κατασκευάζονται έχουν ένα φυσικό καφετί-σοκολατένιο χρώμα που διαφορετικό δεν θα μπορούσε να γίνει με οποιοδήποτε υλικό και αν ανακατευόταν η καφετιά μας πρόπολη. Εξού και η πιστή σοκολατένια φύση τους.
Απολύτως φυσικά τα προϊόντα κατασκευασμένα είτε και με σπαθόλαδο είτε και με γύρη αλλά πάντα με πρόπολη απολύτως υγιεινά και ελεγμένα και με μια διακριτική ωραία μυρωδιά προερχόμενη από φυτικά έλαια, έρχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις και τη ματιά των περαστικών που πρώτα τα ζηλεύουν για το ωραίο τους παρουσιαστικό και μετά τα λατρεύουν για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.
Σαπούνια τα σοκολατάκια , λοιπόν, και ψεύτικος ο νοστιμότατος γλυκός αμαρτωλός μελίσσιος πειρασμός. Αλλά φυσικά και υγιεινά και με πολλές κρυμμένες χάρες.
Ωραία τα σοκολατάκια αλλά κρίμα που δεν ήταν σοκολατάκια…. Κεντρί στην λαχτάρα και την όρεξη η πρόπολη η άτιμη.

 Για το sentranews
Δήμητρα Ταξίδου


Δείτε το βίντεο με το περιστατικό του κ. Κεπαπτσόγλου






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ