"


«Φτερά» έκαναν 2700 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από τo Επαγγελματικό Λύκειο Σιάτιστας.

 2700 λίτρα πετρελαίου έκλεψαν από το λεβητοστάσιο του ΕΠΑΛ Σιάτιστας, άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με τον Διευθυντή του σχολείου Κώστα Μαργαρίτη, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή θέλοντας να βάλει σε λειτουργία του καλοριφέρ διαπίστωσε ότι η δεξαμενή ήταν άδεια, ενώ μόλις την προηγούμενη μέρα το πρωί είχε βάλει πετρέλαιο για τις ανάγκες θέρμανσης του σχολείου. Ο κ. Μαργαρίτης ενημέρωσε και την σχολική επιτροπή για την κλοπή του πετρελαίου, καθώς μόλις είχε εγκριθεί το ποσό τον 3100 ευρώ για την προμήθεια του, από το Δήμο Βοΐου.

Αφού προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ του σχολείου, όπως κάθε πρωί, χωρίς αποτέλεσμα όμως, μένοντας έκπληκτος διαπίστωνει ότι η δεξαμενή δεν είχε ...ούτε σταγόνα και καλεί αμέσως την αστυνομία για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της.

Σύμφωνα με τα στελέχη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, το κτίριο δεν φέρει σε κανένα σημείο στις πόρτες η τα παράθυρα ίχνη παραβίασης. Έρευνες για την διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών και το πώς οι κλέφτες κατάφεραν να μεταγγίσουν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αναλάβει η ασφάλεια ενώ έχουν γίνει και μηνύσεις στην αστυνομία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ