"


Εργασία: Στη Φιλανδία ζητούν άτομο για να εργαστεί ως ξωτικό του Άγιου Βασίλη!

Προτού όμως ξινίσεις και σκεφτείς «ποιος δουλεύει χρονιάρες μέρες μωρέ;», περίμενε να διαβάσεις για τι πρόκειται. 


Συμφωνώ πως κανείς δεν έχει όρεξη να εργάζεται μέσα στις γιορτές, αλλά αν η συγκεκριμένη δουλειά είναι τα ίδια τα Χριστούγεννα, τότε τι γίνεται;H Lapland Safaris, μια εταιρεία οργάνωσης εκδρομών και εκδηλώσεων στη Φινλανδία, ψάχνει για… ξωτικό, να εργαστεί από τον Νοέμβρη του 2018 μέχρι και τον Γενάρη του 2019.

Όσο διαρκούν οι γιορτές με λίγα λόγια και πιο συγκεκριμένα, στις περιοχές Saariselkä, Levi, Rovaniemi, Hetta, Olos και Ylläs.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται πως κάθε ξωτικό πρέπει να φέρει μια φιλική και αισιόδοξη αύρα. Επίσης σημαντικό είναι να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, ενώ η γνώση γαλλικών, ισπανικών ή γερμανικών αποτελεί άσο στο μανίκι του κάθε υποψήφιου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ένα ξωτικό αποτελεί ταυτοχρόνως έναν διασκεδαστή, έναν ξεναγό και ένα μυθικό πλάσμα των Χριστουγέννων». Όπως καταλαβαίνεις, η δουλειά ενός ξωτικού δεν είναι παίξε-γέλασε, αλλά έχει κι αυτή τις δυσκολίες και τις ευθύνες της. Πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε, όταν μιλάμε για τον βοηθό του Άγιου Βασίλη;


 Ωστόσο δε χρειάζεται άγχος, γιατί προφανώς και κανείς δε γεννιέται ξωτικό, αλλά γίνεται, μέσα από δουλειά κι εκπαίδευση!

Γι’ αυτό και η Lapland Safaris παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια στους υποψήφιους για τη θέση, ώστε να τους προετοιμάσει κατάλληλα, προτού αρχίσει η εορταστική περίοδος. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται κι ένας οδηγός «Αρκτικής Φιλοξενίας», ώστε να γίνουν τα καλύτερα και πιο αγαπητά ξωτικά εκεί έξω.

Αν λοιπόν το πνεύμα των Χριστουγέννων ζει μέσα σου και θέλεις να το μεταδόσεις παντού, μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εδώ.

Για τρεις ολόκληρους μήνες, θα ζεις καθημερινά το κλίμα των γιορτών και σίγουρα θα αποτελεί μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες της ζωής σου. Εδώ λέμε ότι θα δουλέψεις στο πλευρό του Άι Βασίλη! Το σκέφτεσαι ακόμα;

Πηγή: europeanjobdays.eu





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ