"

Αιμορροϊδοπάθεια, νέα επιστημονική πρόοδος και τέλος στο πρόβλημα

Αποτελεσματική αντιμετώπιση από τον Δρ. Αθανάσιο ΔερβίσογλουΗ αιμορροϊδοπάθεια αποτελεί μια οδυνηρή κατάσταση με σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία, τη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ασθενών.

Αν και στο παρελθόν η χειρουργική θεραπεία ισοδυναμούσε με εφιάλτη που σας απέτρεπε από τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας, σήμερα δεν έχετε πλέον κανένα λόγο ανησυχίας.
Σύμφωνα με τον Γενικό Χειρουργό, Δρ. Αθανάσιο Δερβίσογλου, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει οριστικά τη θεραπεία των αιμορροΐδων.

Ο φόβος για τη θεραπεία των αιμορροΐδων είναι πλέον παρελθόν
Ο φόβος και οι επιφυλάξεις που απέτρεπαν τους ασθενείς από τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς η εξέλιξη της τεχνολογίας άλλαξε οριστικά τον τρόπο αντιμετώπισης της αιμορροϊδικής νόσου.

Σήμερα, η αιμοροϊδοπλαστική LHP (Laser HaemorroidoPlasty) αποτελεί την πλέον σύγχρονη τεχνική αντιμετώπισης της αιμορροϊδοπάθειας: είναι μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική που επιτυγχάνει όχι μόνο τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας αλλά και την ανατομική αποκατάσταση της περιοχής του πρωκτού.

Η επέμβαση είναι ανώδυνη, αναίμακτη και εξαιρετικά σύντομη και διενεργείται από έναν εξειδικευμένο Xειρουργό στο LASER, με χρήση ειδικά διαμορφωμένου καθετήρα που εφαρμόζει ενέργεια στο εσωτερικό του αιμορροϊδικού όζου. Η εστιασμένη ενέργεια laser κλείνει τη ροή του αίματος από τα νοσούντα αγγεία και επιτυγχάνει την άμεση μείωση του όγκου των αιμορροΐδων.

Η αιμοροϊδοπλαστική LHP δεν δημιουργεί τραύματα στους ιστούς του πρωκτού ή του εντέρου, δεν απαιτεί την τοποθέτηση γαζών, ούτε αλλαγές μετεγχειρητικά. Η νοσηλεία είναι ολιγόωρη και οι ασθενείς μετά την επέμβαση μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ασθενής μπορεί να έχει απολύτως ανώδυνη κένωση την ίδια μέρα μετά το χειρουργείο.

Η αιμορροϊδοπλαστική δεν προκαλεί κανένα μετεγχειρητικό πόνο και συνοδεύεται από εξαιρετικά άμεσα και μακροπρόθεσμα κλινικά αποτελέσματα και μεγάλη ικανοποίηση των ασθενών.


Πηγή: newsbeast.gr
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ