"


Αιμορροϊδοπάθεια, νέα επιστημονική πρόοδος και τέλος στο πρόβλημα

Αποτελεσματική αντιμετώπιση από τον Δρ. Αθανάσιο Δερβίσογλου



Η αιμορροϊδοπάθεια αποτελεί μια οδυνηρή κατάσταση με σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία, τη ψυχολογία και την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ασθενών.

Αν και στο παρελθόν η χειρουργική θεραπεία ισοδυναμούσε με εφιάλτη που σας απέτρεπε από τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας, σήμερα δεν έχετε πλέον κανένα λόγο ανησυχίας.
Σύμφωνα με τον Γενικό Χειρουργό, Δρ. Αθανάσιο Δερβίσογλου, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αλλάξει οριστικά τη θεραπεία των αιμορροΐδων.

Ο φόβος για τη θεραπεία των αιμορροΐδων είναι πλέον παρελθόν
Ο φόβος και οι επιφυλάξεις που απέτρεπαν τους ασθενείς από τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς η εξέλιξη της τεχνολογίας άλλαξε οριστικά τον τρόπο αντιμετώπισης της αιμορροϊδικής νόσου.

Σήμερα, η αιμοροϊδοπλαστική LHP (Laser HaemorroidoPlasty) αποτελεί την πλέον σύγχρονη τεχνική αντιμετώπισης της αιμορροϊδοπάθειας: είναι μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική που επιτυγχάνει όχι μόνο τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας αλλά και την ανατομική αποκατάσταση της περιοχής του πρωκτού.

Η επέμβαση είναι ανώδυνη, αναίμακτη και εξαιρετικά σύντομη και διενεργείται από έναν εξειδικευμένο Xειρουργό στο LASER, με χρήση ειδικά διαμορφωμένου καθετήρα που εφαρμόζει ενέργεια στο εσωτερικό του αιμορροϊδικού όζου. Η εστιασμένη ενέργεια laser κλείνει τη ροή του αίματος από τα νοσούντα αγγεία και επιτυγχάνει την άμεση μείωση του όγκου των αιμορροΐδων.

Η αιμοροϊδοπλαστική LHP δεν δημιουργεί τραύματα στους ιστούς του πρωκτού ή του εντέρου, δεν απαιτεί την τοποθέτηση γαζών, ούτε αλλαγές μετεγχειρητικά. Η νοσηλεία είναι ολιγόωρη και οι ασθενείς μετά την επέμβαση μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ασθενής μπορεί να έχει απολύτως ανώδυνη κένωση την ίδια μέρα μετά το χειρουργείο.

Η αιμορροϊδοπλαστική δεν προκαλεί κανένα μετεγχειρητικό πόνο και συνοδεύεται από εξαιρετικά άμεσα και μακροπρόθεσμα κλινικά αποτελέσματα και μεγάλη ικανοποίηση των ασθενών.


Πηγή: newsbeast.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ