"


Α2 Ανδρών : Με Φουρμαναβίτσιους η Καστοριά υποδέχεται την Καβάλα, ώρα μηδέν για τον Απόλλων Πατρών και δοκιμασίες πρωτοπόρων


Συνεχίζεται σήμερα (με γεμάτο πρόγραμμα η 3η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, και το basketa.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση των οκτώ αγώνων και την κατάσταση στην οποία παρουσιάζονται οι 16 μονομάχοι.

Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Καβάλα

Ίδιο ρεκόρ μετρούν και οι δυο ομάδες (1-1) με την Καστοριά να παρουσιάζει σοβαρό πρόσωπο, έχοντας πολύ καλή παρουσία και στην εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τον πρώτο λόγο, με τον Έλληνα τεχνικό να προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι της ομάδας του τον Γιούστας Φουρμαναβίτσιους.
Η Καβάλα προέρχεται από εύκολη νίκη στην έδρα της με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών, και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος.
 Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Καστοριά, η οποία υποδέχεται την Καβάλα στο κλειστό "Δ. Διαμαντίδης". Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη ηττήθηκε από τον Ιωνικό Νικαίας, όμως ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και θέλει να πάρει τώρα το θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του. Η Καβάλα από την άλλη εντυπωσίασε πριν μία βδομάδα με την εμφάνιση της κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και θέλει να παλέψει για το πρώτο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα.


Το παιχνίδι που κερδίζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Κόροιβο, σε μία μάχη της Δυτικής Πελοποννήσου. Οι "μελανόλευκοι" δεν έχουν ξεκινήσει καλά τις φετινές τους υποχρεώσεις μετρώντας δύο σερί ήττες σε ισάριθμους αγώνες, την ώρα που ο Κόροιβος θέλει να συνεχίσει από εκεί που τελειώσει πριν 7 απογεύματα, όταν και επικρατούσε με άνεση του Αμαρουσίου.


Το Μαρούσι από την πλευρά του υποδέχεται τον Ηρακλή, σε μία αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από το... χρυσό παρελθόν των δύο ομάδων, όταν την προηγούμενη δεκαετία μεγαλουργούσαν στα σαλόνια της Α1. Το Μαρούσι θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Κόροιβο, ενώ ο "γηραιός" θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί του.

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση έχει και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, με τους νεοφώτιστους να αντιμετωπίζουν το Ψυχικό. Το Ψυχικό έχασε σε νεκρό χρόνο τον αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω, όμως έδειξε ότι έχει ένα δυνατό σύνολο που μπορεί φέτος να κοντράρει και ισχυρότερες ομάδες. Δύο σερί νίκες μετρούν από την άλλη το σύνολο του Σπύρου Σαμόλη που θέλει να συνεχίσει με ανάλογο ρυθμό.

Στη Χαλκιδική θα βρεθεί ο Ιωνικός Νικαίας για τη σημερινή αναμέτρηση με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, με τους περσινούς πρωταθλητές της Β' Εθνικής να θέλουν μία ακόμα εκτός έδρας νίκη. Από την άλλη το Πευκοχώρι θέλει να ξεχάσει τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Χαρίλαο Τρικούπη και να παλέψει ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος.

Αμφίρροπο θεωρείται το παιχνίδι ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Ιπποκράτη Κω. Η Καρδίτσα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής μιας και μπορεί να ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ηρακλή, όμως πάλεψε στα ίσα το παιχνίδι στο Ιβανώφειο και ήταν μέσα στον αγώνα μέχρι τα μέσα της δ' περιόδου, όμως εκεί στέρεψε από δυνάμεις. Ο Ιπποκράτης με τη σειρά του έκανε την ανατροπή της χρονιάς κόντρα στο Ψυχικό και παράλληλα το 2/2 και ταξιδεύει στη Θεσσαλία προκειμένου να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.


Τον Χαρίλαο Τρικούπη υποδέχεται ο Ερμής Αγιάς σε ένα αμφίρροπο και κλειστό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, με τους Θεσσαλούς να αγωνίζονται για δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας. Αυτή θα είναι και η πρώτη αναμέτρηση του Γιώργου Σκαραφίγκα στον πάγκο του Ερμή.


Τέλος, εύκολο φαντάζει το έργο του Αμύντα κόντρα στον Εθνικό, με την ομάδα του Αλέξανδρου Ζαβού να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Αγ. Παύλου 17.00 Ευρώπη Πευκοχ.-Ιωνικός Ν. Ξενικάκης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Θωμόπουλος)
Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Καβάλα Συμεωνίδης-Παγώνης-Φακίτσας (Κηπουρίδης)
Περιβόλας 17.00 Απόλλων Π.-Κόροιβος Τσαρούχα-Κάρδαρης-Ραχιώτης (Πίγκας)
Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Ηρακλής Βαρδάλος-Καρακάσης-Καρπάνος (Δούκας)
Καρδίτσας 17.00 Καρδίτσα-Ιπποκράτης Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Σιμητόπουλος (Χλωρός)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-Διαγόρας Δρ. Ζακεστίδης-Θεοδωρόπουλος-Αποστολίδης (Άκελ)
Π. Σαλπέας 17.00 Εθνικός-Αμύντας Μπίκας-Μπούκας-Τσολάκος (Σταύρου)
Νεάπολης 17.00 Ερμής Αγιάς-Χαρίλαος Τρικούπης Παντελίδης-Κοτσίμπος-Τσιαπλής (Σταμάτης Γ.)


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ