"


Στο +5 ξέφυγε η «τετράδα» κορυφής» στην Α' ΕΠΣ Καστοριάς




Η επικράτηση των πρωτοπόρων αλλά και των γηπεδούχων, καθώς και τα λίγα γκολ ήταν τα αξιοσημείωτα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Pizza & Bar Food «Η Πάπια».

Η κατάσταση στο ρετιρέ της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη με την «τετράδα» κορυφής να συνεχίζουν τις νικηφόρες εμφανίσεις τους και να μοιράζονται την 1η θέση, δημιουργώντας μάλιστα διαφορά ασφαλείας ΠΕΝΤΕ βαθμών από τη 2η θέση.


Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας παραμένουν οι μοναδικές ΑΗΤΤΗΤΕΣ ομάδες του πρωταθλήματος, μετά και τις νέες νίκες που πέτυχαν στις έδρες τους με Νταηλάκη και Δόξα Κορησού, 1-0 και 3-0 αντίστοιχα, διατηρώντας παράλληλα τις θετικές τους παραδόσεις.

Αντίθετα, την κακή παράδοση των τελευταίων πέντε ετών «έσπασαν» τα Γραμμοχώρια μετά τη σπουδαία τους νίκη – τρίτη συνεχόμενη - επί του Ηρακλή Πολυκάρπης με σκορ 3-1, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία, όπως, επίσης και ο Γράμμος Μαυροχωρίου, σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του(4-2 την ΑΕ Βιτσίου), συμπληρώνει την τετράδα κορυφής του ομολογουμένως συναρπαστικού πρωταθλήματος.

Βαθμούς και γκολ – όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια – μοιράστηκαν ΑΟ Κάστωρ και Δόξα Αμπελοκήπων (1-1), μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι,  ενώ η Πεντάβρυσος με δύο γκολ που πέτυχε στο τρίλεπτο (46’-48’), απέδρασε με το τρίποντο από την Κολοκυνθού, επικρατώντας ου Κρόνου με το καθαρό σκορ 0-2, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.
 Τα αποτελέσματα






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ