"


ΠΑΟΚ : Αναχώρησε για Καστοριά με απουσίες

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει αύριο σε φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας την Καστοριά χωρίς τους Μαργαρίτη, Τζόουνς, Αθηναίου, Τσόχλα και Γουίλιαμς.
Το τρίτο φετινό φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Καστοριά είναι προγραμματισμένο για αύριο στο κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς και ώρα 17:00.
Οι παίκτες του «Δικεφάλου» προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη βοηθητική σάλα του «PAOK Sports Arena» και στη συνέχεια αναχώρησαν για τη μακεδονική πόλη.

Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή συμμετέχουν οι Γιανίκ Μορέιρα, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Καραμανώλης, Μαλίκ Πόουπ, Γουίλ Χάτσερ, Φιλ Γκος και Ντάριους Γκάρετ με τον τελευταίο να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία με την Εθνική Ελλάδος, τον Τζαμάλ Τζόουνς ο οποίος θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα από Δευτέρα, τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος θα αρχίσει τρέξιμο από εβδομάδα, τον Απόλλωνα Τσόχλα, αλλά και τον Τζορντίν Γουίλιαμς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στο αριστερό του πόδι, αλλά αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα.

Ο ΑΣ Καστοριάς προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει το σπουδαίο αυτό φιλικό παιχνίδι, ενώ υπενθυμίζει ότι στο συγκεκριμένο αγώνα ΔΕΝ θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας. Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να δούνε το παιχνίδι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια με την είσοδό τους στο γήπεδο, το κόστος του οποίου ανέρχεται στα 8 ευρώ.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ