"


Aήττητη η Αστραπή Μεσοποταμίας στο Βογατσικό

Δύο νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός της Αστραπής Μεσοποταμίας στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις της που έδωσε μέχρι σήμερα στο Βογατσικό κόντρα στην Ομόνοια.


Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε αγώνες πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, μόλις τα δύο τελευταία χρόνια, με τους κιτρινόμαυρους να επικρατούν την πρώτη χρονιά (2016) με 0-6, ενώ πέρσι (2017) αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

 Στον θεσμό του Κυπέλλου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά το 2016-2017, πάλι στη β' φάση Κυπέλλου, με την Αστραπή να επικρατεί με σκορ 1-5.
Φέτος, η κληρωτίδα τους έφερε για δεύτερη φορά αντιμέτωπους στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (παράλληλα θα αναμετρηθούν και στο φετινό πρωτάθλημα), ματς που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, με τις δύο ομάδες να κάνουν μία δυνατή πρόβα τζενεράλε, ενόψει της  έναρξης τους νέου πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο.

Το συγκρότημα του Θόδωρου Ποντίκη που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στην Ομόνοια, διατήρησε όλο το έμψυχο δυναμικό του, προχωρώντας παράλληλα σε ορισμένες προσθήκες και ευελπιστεί σε μία ανάλογη πορεία με την περσινή.

Οι γηπεδούχοι  μετά την εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 5η θέση και φθάνοντας μέχρι τον τελικό Κυπέλου, ξεκίνησαν με το… δεξί τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού πέρασαν νικηφόρα από το Νταηλάκη (0-2) στην α’ φάση Κυπέλλου και υποδέχονται με πολύ καλή ψυχολογία τους κιτρινόμαυρους, όπου και θα επιδιώξουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση.

 Από την άλλη πλευρά, για την Αστραπή Μεσοποταμίας, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου, και όπως είναι φυσικό, η ομάδα του νέου τεχνικού Γιώργου Τομόπουλου, στοχεύει να μην πέσει «θύμα» έκπληξης», διατηρώντας την θετική παράδοση που ξεκίνησε να χτίζει τα τελευταία δύο χρόνια και να ξεκινήσει νικηφόρα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, μιας και στην έναρξη του πρωταθλήματος την περιμένουν δύο εντός έδρας ντέρμπι με Πολυκάρπη και Παναργειακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» από τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν, αναμένεται να παρουσιαστούν ελαφρώς ανανεωμένοι στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ σημαντικές απώλειες θεωρούνται του Ταρέλι και του Καρανάσιου που μεταπήδησαν σε άλλες ομάδες.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ