"


Oργασμός έργων στον χώρο του RIVER PARTY (Φωτογραφίες)

Δέκα ημέρες απομένουν για την έναρξη του 40ου River Party και οι εργασίες του Δήμου Νεστορίου αποκατάστασης του χώρου, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, χτίστες, ελαιοχρωματιστές, και εργάτες γενικών δραστηριοτήτων, σε καθημερινή βάση και με αντίπαλο τον χρόνο, εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να έχουν ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις τους, ενόψει του μεγάλου φεστιβάλ.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από τις φετινές πλημμύρες  ο χώρος του River Party υπέστη τις μεγαλύτερες ζημιές από κάθε άλλη χρονιά. Βέβαια, μέχρι τώρα ένα σημαντικό μέρος του χώρου έχει ήδη καθαριστεί, όπως και τα χόρτα και στις ζώνες των κατασκηνωτών, ενώ έχουν αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό τα ξύλινα κιγκιδώματα, τα τραπεζοκαθίσματα.
Θα πρέπει να επισημάνουμε και ορισμένες αλλαγές που θα υπάρξουν φέτος στον χώρο του River Party, όπως η μεταφορά του ΤEQIILLA BAR, σε νέο σημείο κοντά στην γέφυρα.
Επίσης αποκαταστάθηκε και η ιστορική γέφυρα, από τις φετινές πλημμύρες υπέστη τεράστια καταστροφή, ενώ γεγονός είναι ότι κάθε χρόνο τα έργα αποκατάστασης της γέφυρας, έχουν μεγάλο κόστος για τον Δήμο, αφού τα τελευταία χρόνια αγγίζουν το ποσό των 50,000 ευρώ.
Ωστόσο, όμως για το ετήσιο θέμα αυτό ο Δήμος Νεστορίου θα δώσει οριστικό τέλος, με την δημιουργία νέας μονοτοξωτής γέφυρας, για την οποία πήρε υπόσχεση να την κατασκευάσει η ΜΟΜΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ