Επίδομα παιδιού 2018: Ξεκινά η πληρωμή στους δικαιούχους!

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ, που είναι ο αρμόδιος φορέας για το επίδομα παδιού 2018 και την πληρωμή του, από σήμερα ξεκινά η διαδικασία χορήγησης του επιδόματος .
Τα χρήματα θα λάβουν όσοι είχαν καταθέσει τη φορολογική τους δήλωση και την αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου και έχουν πάρει την έγκριση για το επίδομα παιδιού 2018.

Η καταβολή της γ’ δόσης για το επίδομα παιδιού, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 25 έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου και θα αφορά τους μήνες Μάιο – Ιούνιο. Σήμερα ο ΟΠΕΚΑ θα εκδόσει την σχετική ανακοίνωση με την οποια θα γνωστοποιεί το πότε ακριβώς θα μπουν τα χρήματα από το επίδομα του Α21.

Η πλατφόρμα θα είναι ξανά διαθέσιμη για αιτήσεις μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της γ’ δόσης και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου του 2018. Σε κάθε 2μηνιαία καταβολή θα συμπεριλαμβάνονται τυχόν αναδρομικά επιδόματα δικαιούχων που δεν έχουν καταβληθεί από την αρχή του 2018.

Οι τεχνικές δυνατότητες της πλατφόρμας εγγυώνται πως όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση Α21 μέχρι τις 20 Ιουλίου έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, ώστε να πληρωθούν κανονικά στις 25-27 Ιουλίου. Προαπαιτούμενο για την υποβολή της αίτησης Α21 είναι η υποβολή και η εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) για τα εισοδήματα του 2017. Η πληρωμή της δ΄ δόσης (μηνών Ιουλίου – Αυγούστου) θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου για όσους έχουν υποβάλει δήλωση Α21 ως την 20 Σεπτεμβρίου 2018.


neolaia.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ