"


ΔΕΗ - Φεύγουν οι μισοί - Έρχονται αυξήσεις σοκ στα τιμολόγια

Μια ΔΕΗ με το μισό προσωπικό σε σχέση με σήμερα με αυξήσεις-"φωτιά" στα τιμολόγια και ανελέητο "κυνήγι" για τις ανεξόφλητες οφειλές προς την εταιρεία,

προβλέπει η πρόταση της McKinsey προκειμένου η δημόσια επιχείρηση να οδηγηθεί σε πλήρη αναδιάρθρωση και να καταστεί βιώσιμη.

Έπειτα από μία τριετία διαρκούς απαξίωσης, κατά την οποία έγιναν αλλεπάλληλα λάθη, καταστροφικές επιλογές και υπήρξε εμμονή σε πολιτικές που οδήγησαν τη ΔΕΗ αντιμέτωπη με πραγματικό κίνδυνο κατάρρευσης, το επιχειρησιακό πλάνο περιλαμβάνει δύσκολες πολιτικά και κοινωνικά επιλογές, συνταγές λιτότητας αλλά και υπερφιλόδοξους στόχους.

Η στόχευση των μέτρων

Η ΔΕΗ έδωσε στη δημοσιότητα ένα γενικό περίγραμμα του επιχειρησιακού πλάνου, ωστόσο στα όσα δημοσιοποιήθηκαν δεν περιλαμβάνονται εξειδικεύσεις των μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κεφαλαίου", υπάρχει συγκεκριμένος οδικός χάρτης μέτρων που η διοίκηση της ΔΕΗ απέφυγε να δημοσιοποιήσει, καθώς προβλέπονται πολιτικά και κοινωνικά ευαίσθητες αποφάσεις, όπως η δραστική μείωση του προσωπικού και οι σημαντικές αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος.

Διαβάστε εδώ το υπόλοιπο






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ