"


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Basketaball Summer Camp

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Basketball Summer Camp 2018 που διοργάνωσε στο κλειστό γήπεδο «Δημήτρης Διαμαντίδης» για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ. Καστοριάς.
Στο camp που διήρκησε από 2/7 έως 20/7, οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν υπό τις εντολές των προπονητών Νίκου Χάιδω, Μάρα Γιώργο, Ντόντη Βαγγέλη, Καραταγλίδη Γιώργο. Στο φετινό camp είχαμε την χαρά αλλά και την τιμή να διδάξουν οι έμπειροι και αναγνωρισμένοι προπονητές Νίκος Μεντηλίδης και Γιάννης Πολίτης.
Το πρόγραμμα περιείχε τόσο προπονήσεις εκμάθησης αλλά και βελτίωσης τεχνικών μπάσκετ όσο και βελτίωση της φυσικής κατάστασης των μικρών αθλητών από τους γυμναστές Βελλίδη Μάκη, Παπαδόπουλο Σάκη, Παγούνη Νίκο και Κοσμανίδου Φωτεινή.
Τα παιδιά επίσης είχαν την ευκαιρία πέρα από την ανάδειξη του ταλέντου τους να αναπτύξουν φιλίες, αλλά και να προπονηθούν παρέα με καταξιωμένους αθλητές όπως τους Δαραβίγκα Δημήτρη, Κάδρα Κων/νο, Τσαούση Άγγελο και Σίσιου Σταύρο.
Όλα τα παιδιά δείξανε απίστευτη ωριμότητα και συνεργασία και τα ευχαριστούμε. Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο Basketball Summer Camp του Α.Σ. Καστοριάς.




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ