"


Βροχή ανανεώσεων στον Ηρακλή Πολυκάρπης

Ημέρα ανανεώσεων ήταν η σημερινή για τους Κυπελλούχους της ΕΠΣ Καστοριάς που λίγες μόνο ώρες μετά την επέκταση της συμφωνίας με τον προπονητή Θεόδωρο Κυβεντίδη συνέχισαν τις ανανεώσεις με τα βασικά τους στελέχη.
Ο πολύπειρος αρχηγός Θωμάς Αμπαρτζής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έναν ακόμη χρόνο στους «πράσινους» και όπως όλα δείχνουν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση με τα χρώματα της ομάδας που αναδείχθηκε.
Η συνέχεια έγινε με τον φύλακα-άγγελο της ομάδας, Παπαϊωάννου Αθανάσιο, που θα υπερασπίζεται την εστία του Ηρακλή και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Γέννημα θρέμμα της Πολυκάρπης ο 28χρονος πορτιέρο βρίσκεται στον σύλλογο από την ηλικία των 16 ετών και η παραμονή του στο ρόστερ συνιστά σπουδαία επιτυχία για την διοίκηση.
Συμπαίκτης του θα παραμείνει και ο Κώστας Μόσχος, συνεισφέροντας τα μέγιστα την περσινή σεζόν στην κατάκτηση του τροπαίου.
Τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν τις επόμενες ώρες ο Βαγγέλης Καραμήτρος, ο Πέτρος Τσαρνέλας, o Άρης Παπαθανασίου, όπως επίσης και ο τερματοφύλακας Χρήστος Μητροκολοβός.
Αξίζει κλείνοντας να τονιστεί, πως έπεται συνέχεια ανανεώσεων και μεταγραφών τις επόμενες μέρες, με το βάρος να πέφτει στους παίκτες που τράβηξαν μεγάλο «κουπί» την περσινή περίοδο.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ