"


Ένα διάλειμμα 48 ωρών του κόστισε 40.000 συνδρομητές

Ο Tyler Blevins, που είναι γνωστός στους gamers ως Ninja, είναι αναμφίβολα ο δημοφιλέστερος videogame streamer, καθώς το κανάλι του στο Twitch έχει περισσότερους από 8 εκατ. ακολούθους.
Δηλαδή, μόλις 5 εκατ. περισσότερους από τον δεύτερο δηλαδή!

Μόνο που χρήματα δεν βγάζει από αυτά τα εκατομμύρια, αλλά από τους 250.000 συνδρομητές του καναλιού του, που πληρώνουν μηνιαίως ένα ποσό για να παραμένουν συνδρομητές.

Ο Ninja έκανε λοιπόν πρόσφατα ένα διάλειμμα 48 ωρών για να παραβρεθεί στη σημαντική έκθεση τεχνολογίας και gaming E3 2018. Κάτι που του στοίχισε αμέσως 40.000 συνδρομητές που δεν του συγχώρησαν το κενό!

«Θέλετε να ξέρετε τους αγώνες του streaming έναντι των άλλων επαγγελμάτων; Έλειψα για λιγότερο από 48 ώρες και έχασα 40.000 συνδρομητές στο Twitch», έγραψε περίλυπος στο Twitter, σπεύδοντας να σημειώσει: «Θα επιστρέψω σήμερα».

Και η πλάκα είναι πως δεν έκανε κοπάνα από τη δουλειά, αλλά παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό event της E3 όπου έβγαλε 1 εκατ. δολάρια για καλούς σκοπούς!

Δεν θα γίνει κατά πολύ φτωχότερος βέβαια, καθώς τον Απρίλιο επιβεβαίωσε πως χρεώνει 3,5 δολάρια ανά συνδρομή, καταλήγοντας σε μηνιαίες απολαβές της τάξης των… 875.000 δολαρίων! Από τους συνδρομητές του Twitch και μόνο.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ