"


Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

Ο "ταλαντούχος" Αρτέμης Σώρρας που θα έσωζε την Ελλάδα, συνελήφθη σήμερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αντρών της Ασφάλειας Αττικής
Συνελήφθη σήμερα το απόγευμα σε διαμέρισμα στον Άλιμο ο Αρτέμης Σώρρας από την Υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Ο Σώρρας χρησιμποιούσε το εν λόγω σπίτι κατά την περίοδο που φυγοδικούσε.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι βρίσκεται στο διαμέρισμα εδώ και μερικές μέρες. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και τελικά σήμερα, Σάββατο 16 Ιουνίου 2018, τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καταζητούμενος είχε αφήσει μακριά μαλλιά και γενιεάδα και ίσως να παρουσιάζονταν και ως ιερέας.

Το όνομα του Αρτέμη Σώρρα έχει συνδεθεί κυρίως με την πρόθεσή του… να σώσει το ελληνικό κράτος και τους Έλληνες  από τα χρέη τους. Εμφανίστηκε μέσα στην κορύφωση της ελληνικής κρίσης ισχυριζόμενος ότι κατέχει 600 δισ. δολάρια (προϊόν κατοχής μετοχών της πάλαι ποτέ Τράπεζας της Ανατολής) κατάφερε να βρει χώρο στα ελληνικά ΜΜΕ, έστησε ένα δίκτυο γραφείων σε όλη την Ελλάδα και δημιούργησε έναν στρατό οπαδών που τον στηρίζει ακόμη και σήμερα που διώκεται από την ελληνική Δικαιοσύνη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο «επίτευγμά» του ήταν ότι το 2013 είχε καταφέρει να πετύχει δικαστική απόφαση που αναγνώριζε ότι δεν λέει ψέματα και ότι είναι πράγματι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων. Η συγκεκριμένη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών αναιρέθηκε αργότερα από τον Άρειο Πάγο.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ