"


Ηρακλής Πολυκάρπης : Να περάσει ο επόμενος – Στα «πράσινα» παραμένει και ο Ρέντας

Ανανεώσεων συνέχεια στον Ηρακλή Πολυκάρπης. Τη… σκυτάλη στις ανακοινώσεις της διοίκησης πήρε σήμερα το απόγευμα ένας ακόμη πολύτιμος και έμπειρος παίκτης.
Πρόκειται για τον αμυντικό Παρασκευά Ρέντα, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά για 8η συνεχή σεζόν την πράσινη φανέλα, αποτελώντας, έτσι την  9η κατά σειρά ανανέωση ποδοσφαιριστή για τους κυπελλούχους.
Ο δυναμικός και έμπειρος αμυντικός, αναμένεται και φέτος να προσφέρει τα μέγιστα στους πράσινους, όπως άλλωστε έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια που αγωνιζόταν με τα «χρώματα» του Ηρακλή Πολυκάρπης, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος: «ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για μία ακόμη χρονιά στο πρόσωπό μου, κάτι που με τιμά ιδιαίτερα. Αγωνίζομαι πολλά χρόνια στον Ηρακλή και είμαι πολύ δεμένος με τη διοίκηση και τους υπόλοιπους παίκτες και φυσικά ήταν αδύνατο να αρνηθώ την εκ νέου πρόταση για να συνεχίσω για μία ακόμη χρονιά να αγωνίζομαι στην ομάδα και ελπίζω ότι φέτος θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που μας στέρησαν πέρυσι».
Ωστόσο, οι ενέργειες της διοίκησης για νέες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και εντός της εβδομάδας αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης.
 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ