"


Παλαίμαχοι Καστοριά ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν για το απόλυτα επιτυχημένο ταξίδι στον Καναδά

Οι Παλαίμαχοι Καστοριάς με αφορμή την πρόσκληση της ομογένειας του Καναδά από Μόντρεαλ και Τορόντο στην ομάδα Παλαιμάχων Καστοριάς,θα ήθελαν και δημόσια να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν για το απόλυτα επιτυχημένο ταξίδι.

Την ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών QUEBEC MONTREAL-LAVAL,τον πρόεδρο κ.Παναγιώτη Νικηφόρου και τους επιχειρηματίες ομογενείς κ.κ Τομ Ντόκολα και Αλέξανδρο Νίκα που δεξιώθηκαν την αποστολή μας. Τον κ.Κώστα Χατζηιωάννου που βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της επισκεψης στο Μόντρεαλ.

Τον Αρχιεπίσκοπο Καναδά Σωτήριο,τον Γενικό Πρόξενο Καναδά κ.Ιωαννίδη Αλέξανδρο με καταγωγή απο το Αργος Ορεστικό και τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ενωσης Καναδά κ.Παπαδάκη Γεώργιο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τον Σύλλογο Καστοριανών και Περιχώρων Τορόντο,τον πρόεδρο κ.Δημήτρη Νασκο και Γραμματέα κ.Αντώνη Δινάδη που ήταν συνεχώς κοντά μας και ιδιαίτερα τον κ.Τρύφωνα Τσάτσο και Παπαδόπουλο Χρήστο που μας σκλάβωσαν με την συμπεριφορά τους.

Την ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών GREEK SOCCER CLUB. Τους επιχειρηματίες αδερφούς Λαζαρο και Στυλιανό Μυρκόπουλο,τους αδερφούς Χρήστο και Κώστα Τάκα και Τασο Μιχαλόπουλο που δεξιώθηκαν την αποστολή μας.

Τους Ελληνες ομογενείς που μας αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή και νιώθαμε με την φιλοξένια τους οτι είμαστε σαν το σπίτι μας. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να ανταποδωσουμε κι εμεις ...!!!

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ