"


Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα και στην Καστοριά (πίνακες στοιχείων 6-7 & 8 Ιουνίου 2018)

Με 188 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων συνεχίζεται την Τετάρτη 6, Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, η επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, 72 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 49 στην Θεσσαλονίκη και 67 στην περιφέρεια.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας-Πειραιά έχουν μεταφερθεί πλειστηριασμοί πρώην αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Ελευσίνας, Μεγάρων, Νίκαιας, Πειραιώς, Σαλαμίνος και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Πιερίας, Κοζάνης, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Αττικής, Λέσβου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώην αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Βασιλικών και νομού Χαλκιδικής.

Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Ξάνθη, Δράμα (ακίνητα Καβάλας), Σέρρες, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα (& ακίνητα Άρτας, Πρέβεζας), Τρίκαλα (& ακίνητα Μαγνησίας), Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Κεφαλλονιά, Κυκλάδες (Νάξου), Δωδεκάνησα (Καλύμνου, Ρόδου), Ηράκλειο.

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες. Αναμφίβολα όμως θα επανέλθει δριμύτερο το επόμενο χρονικό διάσημα και δυστυχώς δεν θα αφορά μόνο σε μεγάλες οφειλές ολίγων ή ακριβά ακίνητα οφειλετών Σύντομα θα μπουν στο «παιχνίδι» τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και οι μικρές οφειλές (από 500 €) και μικρές περιουσίες των πολιτών.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται οι αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων οι σύλλογοι των οποίων είχαν αποφασίσει αποχή από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, με αυτούς του συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς και Νήσων του υπόδικου προέδρου για το Παραδικαστικό ΙΙ, Γεωργίου Ρούσκα. Συγκεκριμένα έχουν δημοσιευτεί 44 αντικαταστάσεις συμβολαιογράφων, στους αντίστοιχους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ