"


Αυτή είναι η πιο καυτή Ρωσίδα οπαδός στο Μουντιάλ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Natalya Nemchinova φωτογραφήθηκε κρατώντας δύο σημαιούλες της χώρας της, ενώ φορούσε μία παραδοσιακή τιάρα, ένα σέξι λευκό τοπ και ένα λευκό εφαρμοστό παντελόνι, προκαλώντας αίσθηση στην πρεμιέρα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Μόμο που τελικά η πιο όμορφη οπαδός της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας, όπως «διαφημίστηκε» από τα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο, είναι και... πορνοστάρ!Συγκεκριμένα, έχει εμφανιστεί σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, ακατάλληλες για ανηλίκους, αλλά και σε φιλμ για «swingers» (ανταλλαγή ζευγαριών) με ψευδώνυμα, όπως: Natali Nemtchinova, Natalia Andreeva, Delilah G, Danica, Amanda, Asya και Annabell, μεταξύ άλλων.
Δεν είναι πάντως γνωστή στο ευρύ κοινό της «ροζ» βιομηχανίας, αφού η άκρως αισθησιακή Νατάλια έχει σχετικά μικρό παρελθόν στο χώρο όπου… ιδρώνει τη φανέλα από το 2016.
Το ποδόσφαιρο, πάντως, φαίνεται να είναι το άλλο πάθος της, καθώς η Νατάλια έχει φωτογραφηθεί στις εξέδρες των γηπέδων του Euro 2016, στη Γαλλία, ζητωκραυγάζοντας με ανάλογες σέξι ενδυμασίες, για την Εθνική ομάδα της Ρωσίας.

 
 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ