Θεσσαλονίκη - Επιβάτης παρενοχλούσε και απειλούσε με κατσαβίδι μέσα σε αστικό λεωφορείο

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγη ώρα μέσα σε αστικό λεωφορείο στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης
επιβάτης φέρεται να ενοχλούσε θωπεύοντας με το σώμα του νεαρές και όταν ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε ο επιβάτης έβγαλε κατσαβίδι με το οποίο τον απείλησε.

Τελικά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς, τους οποίους επίσης απείλησε με το κατσαβίδι, όμως διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και σύμφωνα με την αστυνομία οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Το περιστατικό έγινε στο λεωφορείο της γραμμής «30» με πρωταγωνιστή έναν 66χρονο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν ενόχλησε δύο νεαρές επιβάτισσες τις οποίες πλησίασε και ακουμπούσε με το σώμα του. Εκείνες αντέδρασαν και προσπάθησαν να απομακρυνθούν, μέχρι να παρέμβει ο οδηγός του λεωφορείου που τον είχε αντιληφτεί. Ο 66χρονος φέρεται να έβγαλε κατσαβίδι μέσα στο λεωφορείο, απειλώντας τον οδηγό αλλά και τον… ΟΑΣΘ.

Το επεισόδιο δεν έληξε ακόμη και όταν το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής. Εκεί ήταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον ακινητοποίησαν, παρ’ ότι και σ’ αυτούς έβγαλε το κατσαβίδι και τους απείλησε για να οδηγηθεί λίγη ώρα αργότερα στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου.

ΠΗΓΗ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ