"


2ο Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών : Πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα το γήπεδο το Χιλιοδένδρου (Φωτογραφίες)

Με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα αλλά και χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου και με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους,
εκατοντάδες λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές πολλών Ακαδημιών, έδωσαν σήμερα το παρών  στην πρώτη ημέρα του 2ου Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών που διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ.

Κάτω από το βλέμμα των πολυάριθμων θεατών και γονέων οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, από τις πρωινές ώρες μέχρι και αργά το απόγευμα ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, προσφέροντας συγκίνηση και θαυμασμό.

Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο η εικόνα που αντίκριζε κανείς σήμερα στις εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου, όπου  εκατοντάδες παιδιά αγωνίστηκαν, διασκέδασαν και γενικά το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Στο τουρνουά που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο, συμμετέχουν περίπου 700 αθλητές, από 25 Ακαδημίες σε 5 ηλικιακές κατηγορίες (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ, προπαιδικό,  ενώ παράλληλα, ξεχωριστή νότα στο τουρνουά θα δώσουν αύριο τα 4 γυναικεία τμήματα.

Σήμερα, πρώτη ημέρα του Τουρνουά από νωρίς το πρωϊ μέχρι αργά το διεξήχθησαν 55 αγώνες, ενώ ξεχώρισαν οι τρεις ακαδημίες από άλλους νομούς, όπως του Θεσπρωτού, του Απόλλων Κρύας Βρύσης και του Πήγασου Φλώρινας, οι οποίες συμμετείχαν με πολυπληθέστερη συμμετοχή σε όλα τα τμήματα.

Το τουρνουά  ολοκληρώνεται αύριο, όπου από νωρίς από το πρωϊ (10:30 – 14:00) μέχρι αργά το απόγευμα (16:30 – 21:00), θα διεξαχθούν περίπου 50 αγώνες.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ