"


Αμβρόσιος - "Τελικά ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας τι Θεό πιστεύει;"

Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας, κ. Αμβρόσιος για την συμφωνία στο όνομα της πΓΔΜ.
Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και με τίτλο «Αλέξιος Τσίπρας, ένας πρωθυπουργός αίνιγμα» κάνει αναφορά σε ξεπούλημα της πατρίδας, της οικογένειας και της θρησκείας.
Αναλυτικά αναφέρει:
«ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;
Για τον Εξοχότατο (;) Πρωθυπουργό της δύστυχης Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα πολλά και λέγονται και γράφονται! Με την εν γένει συμπεριφορά του συνεχώς προκαλεί! Και ενώ η Ιερά Σύνοδος τηρεί αιδήμονα σιγήν, ο κόσμος εξεγείρεται, καταγράφει, διαμαρτύρεται!
Τα πιο σπουδαία επιτεύγματα της Κυβερνήσεως ΣYΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με Πρωθυπουργό τον κ. ΤΣΙΠΡΑ είναι τα εξής: Τα ιδανικά, με τα οποία εμείς οι παλαιότεροι έχουμε γαλουγηθή είναι ΠΑΤΡΙΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Ο Πρωθυπουργός κατόρθωσε το ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! Διέγραψε και τα τρία αυτά ιδανικά από τη ζωή των Ελλήνων!
Το ΘΡΗΣΚΕΙΑ, διότι ο ίδιος προβάλλει ως άθεος!
Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διότι ο ίδιος και αστεφάνωτος είναι και τους Ομοφυλόφιλους προωθεί και προβάλλει!
Το ΠΑΤΡΙΣ, διότι με την συμφωνία ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εχάρισε στα Σκόπια την ένδοξη ιστορία μας! Ισοπέδωσε τα πάντα! Επρόδωσε την Πατρίδα μας!
Αλλά και το Δημοκρατικό μας Πολίτευμα ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ, αφού την Απόφαση για τη Μακεδονία ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!
Και ναι μεν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, αναφερόμενος στο θέμα των Σκοπίων, σε Δηλώσεις Του είπε, ότι «ο Ελληνικός Λαός ψηφίζει τους Βουλευτές, η δε Βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για τα εθνικού περιεχομένου ζητήματα»!
Στην προκείμενη περίπτωση ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!
Δηλ. και ο Ελληνικός Λαός!
και η Βουλή των Ελλήνων!
Συνοψίζοντας την αντίδραση προσώπων και παραγόντων στη σημερινή μας ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε μερικά επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Πρωθυπουργού της Ελλάδος: Να οι τίτλοι, τους οποίους επιλέξαμε:
«Είναι και «λαομπαίχτης » και «θεομπαίχτης»!
«Τα έβαλαν ακόμη και με την προσευχή!»
«Ζήτω η αριστεροδεξιά των Σοδομιστών…….του αρχισοδομιστή Τσίπρα με ήθος Διαβόλου και γνήσιο Αντίχριστο μίσος».
Εμείς διαβάσαμε τα παραπάνω άρθρα και σας τα παραθέτουμε. Δεν είναι δικά μας κείμενα. Εάν, τυχόν, εξέρχωνται των ορίων του Νόμου, εμείς δεν έχουμε ευθύνη!
Αίγιον, 18 Ιουνίου 2018

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ»

ΠΗΓΗ
 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ