"


Στα… χέρια του River Club, το River Party!

Oριστικό τέλος πήρε το πολυσυζητημένο θέμα της φετινής αλλά και μελλοντικής διοργάνωσης του River Party.
Μετά από πολύμηνες διαδικασίες με νομικούς συμβούλους, Υπουργεία, Αποκεντρωμένη Περιφέρεια κ.α. που ξεκίνησε ο Δήμος Νεστορίου, προκειμένου να πάρει τις εγκρίσεις και να θέσει τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας, το «καυτό» αυτό θέμα είχε, τελικά θετική κατάληξη.


Έτσι, κατά την διάρκεια της δημοπράτησης στο δημαρχείο Νεστορίου, τελικά, ενδιαφέρον εκδήλωσε μόνο μία εταιρεία, αυτή με την επωνυμία River Club μονοπρόσωπη  ΙΚΕ, η οποία και αναλαμβάνει τον ιστορικό αυτόν θεσμό για τα επόμενα οκτώ χρόνια.


Όσον αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης, ο εκπρόσωπος της εταιρείας έχει προχωρήσει σημαντικά, ενώ οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, μιας και είναι επετειακό, αφού φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια. 


Όσον αφορά τις ημερομηνίες του φετινού River Party, αυτές, σύμφωνα με την παράδοση του θεσμού συμπίπτουν πάντα με το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, οπότε κλείνει προς το διάστημα 1 – 5 Αυγούστου 2018.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ