"


Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων

Πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων μπορεί να χαρακτηριστεί το φετινό της Α’ τοπικής κατηγορίας, από την στιγμή που η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις ομάδες ήταν ιδιαίτερη εμφανής μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Καλλιθέα και Πολυκάρπη ξεχώρισαν με το …καλημέρα και πάλεψαν επί ίσοις όροις για την κατάκτηση του τίτλου, με τον Μέγα Αλέξανδρο να αποδεικνύεται ανώτερος στα σημεία και να κόβει πρώτος το νήμα.
Σε ότι αφορά τη μάχη της …ουράς, το Καλοχώρι δεν κατόρθωσε να φανεί ανταγωνιστικό και περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο.
Επίσης, υποδεέστεροι των προσδοκιών εμφανίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τα Γραμμοχώρια, το Χιλιόδενδρο και ο Κρόνος που πάλεψαν μέχρι τέλους για την παραμονή τους, με τον Κεραυνό να πίνει… το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.
Οι υπόλοιπες ομάδες είχαν εξασφαλίσει από νωρίς την σωτηρία τους, ωστόσο δεν κυνηγούσαν κάποιο ρεαλιστικό στόχο και παίζοντας απελευθερωμένα δίχως σκοπιμότητες και βαθμολογικό άγχος απέδωσαν όμορφο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο.
Παναργειακός και Αστραπή Μεσοποταμίας έδειξαν πως βρίσκονται ένα σκαλί παραπάνω από την συντριπτική πλειοψηφία των περισσότερων αντιπάλων τους, αλλά συνάμα και αρκετά «ανώριμες» για να θέσουν ισχυρή υποψηφιότητα για την κατάληψη της κορυφής.
Οι δύο πολυνίκεις της ΕΠΣ αποτέλεσαν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ κορυφής και μεσαίων στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας …υποσχέσεις για μεγαλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν!

Τις επόμενες ημέρες σε καθημερινή βάση μέσα από την ιστοσελίδα μας θα δημοσιεύουμε  αφιερώματα για την πορεία της κάθε ομάδας με πολλά ενδιαφέροντα στατιστικά.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ