"


Συνάντηση Εργασίας μεταξύ ΔΕΕΠ και ΕΟΓ


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ Αντιπροσωπείας

της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς και του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Άκη Τσούκα (@akistsoukas), καθώς και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν επί τάπητος τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας, ο οποίος δοκιμάζεται έντονα τα τελευταία χρόνια λόγω διαδοχικών κρίσεων. Συζητήθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση και τη βιωσιμότητά του, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της παρουσίας και της δραστηριότητάς του στην ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατέθεσε, επίσης, συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάκαμψη του κλάδου, δίνοντας έμφαση σε δράσεις εξωστρέφειας που θα συμβάλουν στην επανατοποθέτησή του στις διεθνείς αγορές.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ