"


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη αθλητική γιορτή στα μαγευτικά τοπία του Βράχου


Με τη συμμετοχή δεκάδων ερασιτεχνών κολυμβητών αλλά και

αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο Κολυμβητικός Περίπατος στη Λίμνη Βράχου, ενώ και την Κυριακή μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στον ορεινό περίπατο στα Όντρια. 

Το τοπίο και τη λίμνη, αλλά και συνολικά την άρτια διοργάνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού απόλαυσαν δεκάδες επισκέπτες, ενώ τον αγώνα που αναβίωσε έπειτα από οκτώ χρόνια τίμησε και η τεχνική ομάδα κολύμβησης με μονοπέδιλο του Κολυμβητικού Ομίλου Καλαμαριάς που ενέταξε την εκδήλωση στο πρόγραμμα προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. 
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο «Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση» για την αγάπη με την οποία αγκάλιασε την εκδήλωση και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς (ΕΤΑΚ Καστοριάς) που φρόντισε με παραδειγματικό επαγγελματισμό να κυλίσει το διήμερο με απόλυτη ασφάλεια.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πασχάλης Χαρούμενος, οι Αντιδήμαρχοι Αλεξάνδρα Βραγγάλα, Κατερίνα Ζιώγα και Στέργιος Φιλιάδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Βασιλάκης και Βίκτωρας Χαριζόπουλος.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ