"


Ήττες της Κ16 της Καστοριάς στο 7th Road to Salonica Cup

 


Διπλή ήττα για την ομάδα Κ16 της Καστοριάς στο 7th Road to Salonica Cup

Septemvri Sofia - Καστοριά 2-0

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε σήμερα το πρωί η Κ-16 της ομάδας μας, στο γήπεδο του Φιλύρου, από την Septemvri Sofia. Η απόδοση της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και δεχόμενη τα δύο γκολ στις αρχές των δυο ημιχρόνων, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να γυρίσει το παιχνίδι.

Η σύνθεση της Καστοριάς: Παπαϊωάννου, Αναστασίου, Χριστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τσότσουλας, , Νικολαΐδης (Παπουτσίδης), Ρεβήσιος (Πάτσιος), Νανάς, Μανωλάτος, Παύλου (Κλειούσης), Χατζής (Ποστεκίδης).


Λύγισε, τελικά, η Κ-16 της Καστοριάς, αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, αφού έχασε από τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης με σκορ 2-3.

Αν και προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με 2-0, δεν τα κατάφερε εν τέλει η Κ-16 του συλλόγου μας και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης με σκορ 2-3.

Η ομάδα μας έκανε στο α΄ μέρος τους παρευρισκόμενους να παραμιλάνε με την φανταστική της απόδοση, ενδεικτικό του ότι οι παίκτες μας κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 2-0, με σκόρερ τους Ποστεκίδη και Νανά. Ο τελευταίος πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με κρέμασμα του αντιπάλου τερματοφύλακα από το κέντρο του γηπέδου.

Στην επανάληψη, όμως ο ρυθμός της ομάδας μας δεν συνεχίστηκε, αφού υποχρεώθηκε, στη διάρκεια του παιχνιδιού, να προβεί σε 5 αναγκαστικές αλλαγές, κάτι που την επηρέασε σημαντικά, στο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.

Η σύνθεση της Καστοριάς: Παπαϊωάννου, Παπανδρέου (Παύλου), Τσότσουλας (Κωνσταντινίδης), Χριστόπουλος, Αλλούσι, Παπουτσίδης (Μανωλάτος), Πάτσιος, Ρεβήσιος, Ποστεκίδης (Παναγιωτακόπουλος), Μάτκαρης (Αναστασίου), Νανάς.


Στα χθεσινά ματς η Καστοριάς κέρδισε  την Διάπλαση ΠΑΟΚ με 1-0 και την  Αινεία Θεσσαλονίκης με το ίδιο σκορ 1-0. 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ