"


ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ : Ήττα με ανατροπή τα Γραμμοχώρια, 1-2 από την Ανέζα Άρτας

Την ατυχία και την αστοχία «πλήρωσε» η ομάδα των Γραμμοχωρίων

στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον ΠΑΣ Ανέζα, σε ένα ματς που σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, γνωρίζοντας, όμως, τελικά την ήττα με σκορ 1-2.

Το ματς ήταν στο πλαίσιο της3ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ, και το πρώτο εντός έδρας για την ομάδα των Γραμμοχωρίων, η οποία, μέχρι το 60’ είχε το προβάδισμα στο σκορ 1-0, και τίποτα δεν προμήνυε για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.

Τα ελάφια μπήκαν πολύ δυνατά και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν την επιθετικότητά τους.  Μόλις στο 5’ ο Μήλιος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο, το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 28’ όταν ο Μήλιος με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού (1-0).

Δύο λεπτά αργότερα, ο Νάκος από με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για το 2-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Έτσι, στο 60’ στην πρώτη ουσιαστικά επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1, όταν το δυνατό σουτ του Χρηστογιάννη έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας Κουτσικανίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, και στην επιστροφή ο Μιχάλης- ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 45') που ακολούθησε την φάση από κοντά με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Το ματς απέκτησε νέο ενδιαφέρον και γρήγορο ρυθμό, ενώ στο 73, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-2, όταν ο Πλακιάς με σουτ βολίδα έξω από την περιοχή σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης και στην αντεπίθεση που δημιουργήθηκε, ο Σιαραφέρας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ χάνοντας κλασική ευκαιρία για το 2-1.

Η ψυχρολουσία για τα Γραμμοχώρια ήρθε στο 87’, όταν σε φάση διαρκείας οι παίκτες της Άρτας συνδυάστηκαν πολύ όμορφα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Μιχάλης, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας τη ολική ανατροπή, 1-2. Στα τελευταία δραματικά λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση, χωρίς, όμως να πετύχουν κάτι.  Από το 90’ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 10 παίκτες, εξαιτίας αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Παπανίκου


Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ.  Μιχαηλίδη, Αδραμάνη, Σαμαρά (ΣΔ Πέλλας)

ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ : Κουτσικανίδης, Κύρου, Νίκας, Σίμου, Ντούκας Σ. (63΄Παναγιωτίδης) Βελένης, Νάκος, Βασιλειάδης (72’ Τσετιροκλής), Ντούκας Σ., Σιαραφέρας

ΠΑΣ ΑΝΕΖΑ :  Γεωργάκης, Χουλιάρας Αν. (66' Μητσαράς), Γκανάρας, Παπανίκου, Τσαμπάς, Πλακιάς (80' Παραλίκας), Ρώσσιος (46' Μιχάλης), Χρηστογιάννης, Ρούμπος, Σιώζος Γ., Νίκαρης (60' Ζώης)

3η αγωνιστική 

Παναγρινιακός  - Aναγ. Περιβολίου 3-0

Αμβρακικός Βόνιτσας - Θύελλα Ελεούσας 0-0

ΑΕ Γραμμοχωρίων - ΠΑΣ Ανέζα         1-2

Ρεπό: Άρης Φιλιατών


Βαθμολογία

1.Αμβρακικός 7

2.Θύελλα Ελεούσας 5

3.Παναγρινιακός         4
------------------------------------------------
4.Άρης Φιλιατών                 3

5.Αναγέννηση Περιβολίου     3

6.ΠΑΣ Ανέζα         3

7.ΑΕ Γραμμοχωρίων     0

4η αγωνιστική - Τετάρτη 15 Μαΐου

Aναγ. Περιβολίου - ΠΑΣ Ανέζα

Άρης Φιλιατών  - Παναγρινιακός

Αμβρακικός Βόνιτσας - ΑΕ Γραμμοχωρίων

Ρεπό: Θύελλα Ελεούσας















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ