"


Α’ ΕΠΣΚ : Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος

Με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το 46ο πρωτάθλημα

της Α΄ κατηγορίας  ΕΠΣ Καστοριάς, με την ομάδα της ΑΕ Γραμμοχωρίων να πανηγυρίζει και τυπικά την κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη φορά στην 37χρονη ιστορία της μετά από  18 χρόνια.

Τα «ελάφια» σε εορταστική σημείωσαν την 19η νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Παναργειακού με σκορ 3-1, τερματίζοντας αήττητα στην 1η θέση  με 60 βαθμούς και απολογισμό 19 νίκες, 3 ισοπαλίες  και 67-13 τα τέρματα.

Στην 2η θέση με διαφορά 12 βαθμών από την κορυφή τερμάτισε η φετινή κυπελλούχος Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία έκλεισε νικηφόρα την φετινή χρονιά, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου, με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν και αυτοί με θετικό πρόσημο την σεζόν, καθώς τερμάτισαν στην 5η θέση.

Στην 3η θέση πέρασε προσωρινά ο Παναργειακός, γνωρίζοντας την 4η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ επίσης αξιόλογη ήταν η πορεία της Δόξας Κορησού, η οποία με νίκη στο αυριανό ματς στην Πεντάβρυσο, θα «κλειδώσει» την 3η θέση, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία του Παναργειακού.

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 3-2, ο Ηρακλής Πολυκάρπης επιβλήθηκε της Δόξας Αμπελοκήπων, τερματίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στον β’ γύρο (6-2-3). Από την άλλη πλευρά οι μαυραετοί, τερμάτισαν στην 9η θέση, «πληρώνοντας» τις πολλές απώλειες βαθμών μέσα στην έδρα τους.

Στην 8η θέση τερμάτισε ο Νταηλάκης, έχοντας σε γενικές γραμμές καλή πορεία, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπι του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 1-3, ενώ πολύ καλή πορεία και 6η θέση είχε η ΑΕ Βιτσίου, η οποία πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης (0-3) επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που έχει  αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ