"


Α’ ΕΠΣ : Ασυγκράτητη η ΑΕ Γραμμοχωρίων, 4-2 στο ντέρμπι με την Αστραπή Μεσ/μίας

Ακλόνητη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνεχίζει απτόητη

και αήττητη την πορεία της για την κατάκτηση – για 2η φορά στην ιστορία της - του πρωταθλήματος μετά και τη νέα της νίκη.

«Θύμα» της αυτή τη φορά η 2η της βαθμολογίας Αστραπή Μεσοποταμίας στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής, με σκορ 4-2.

Τα “ελάφια” συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία σημειώνοντας την 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας των 11 β. από τον 2ο, πλέον, Παναργειακό. 

Η ομάδα του Διονύση Λίτσκα, βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού στα πέντε εναπομείναντα ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, χρειάζεται πλέον μόλις 1 ισοπαλία (έχει να δώσει και  το α.α. με το Χιλιόδενδρο), προκειμένου να σφραγίσει και μαθηματικά - για 2η φορά στην 37χρονη ιστορία της μετά από 18 χρόνια (2006-2007) - την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ουσιαστικά, λοιπόν η ΑΕ Γραμμοχωρίων, προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ, μέσα από τα οποία θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά οι «κιτρινόμαυροι», γνώρισαν την 2η ήττα εκτός έδρας και σε συνδυασμό με τις νίκες του Παναργειακού και της Δόξας Κορησού, υποχώρησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναργειακός επικρατώντας της μαχητικής «Δόξας» Αμπελοκήπων με σκορ 3-2, υποχρεώνοντας τους «μαυραετούς» σε ήττα μετά από ένα αήττητο σερί 5 αγωνιστικών, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει τη μοναξιά της 2ης θέσης.

«Φρένο» στο αήττητο σερί των 7 αγωνιστικών του «Ηρακλή» Πολυκάρπης, έβαλε η «Δόξα» Κορησού. Οι «μαυραετοί» ήταν καταιγιστικοί, επικρατώντας και μάλιστα εκτός έδρας με το επιβλητικό σκορ 0-5, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αφού συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς ήττα.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΑΟ Κάστωρ, μετά τη νίκη επί του μαχητικού «Γράμμου» Μαυροχωρίου με σκορ 1-0, παίρνοντας ταυτόχρονα και τη ρεβάνς του α’ γύρου (2-1). 

Την 3η νίκη μακρυά από την έδρα της πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου, η οποία απέδρασε από την πεντάβρυσο με το τρίποντο (0-2), συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, καθώς συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα.

Τέλος, ο Νταηλάκης, πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 0-3), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ