"


Α' ΕΠΣ : Επικράτησαν τα φαβορί

Η επικράτηση  των φαβορί και τα φυσιολογικά αποτελέσματα

κυριάρχησαν στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η πρωταθλήτρια και μαθηματικά ομάδα της ΑΕ Γραμμοχωρίων πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 3-0), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό της.

13άρι για την Δόξα Κορησού μετά και τη νέα της νίκη αυτή τη φορά επί της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 2-1. Οι “μαυραετοί” μετά και τη νέα τους νίκη (13η), διατηρήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσέων τους, αφού συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς ήττα.

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστεψε ο Παναργειακός, καθώς επικράτησε με το ισχνό σκορ 1-0 του “Γράμμου” Μαυροχωρίου και μαζί με την Δόξα Κορησού μοιράζεται την 2η θέση.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η “Αστραπή” Μεσοποταμίας πέρασε νικηφόρα από ο γήπεδο της Πολυκάρπης, επικρατώντας του τοπικού “Ηρακλή” με σκορ 0-2, νίκη με την οποία διατηρήθηκε στην 3η θέση και στο -1 από την 2η.

Τρίτωσε τις εντός έδρας επιτυχίες της η Δόξα Αμπελοκήπων, επιστρέφοντας παράλληλα μετά από δύο αγωνιστικές στα τρίποντα, επικρατώντας με ανατροπή με σκορ 2-1 του Νταηλάκη.

Τέλος, το σκορ της ημέρας σημείωσε ο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος ήταν καταιγιστικός, καθώς συνέτριψε εκτός έδρας την Πεντάβρυσο με το επιβλητικό σκορ 0-5.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ