"


Α’ ΕΠΣ : Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η ΑΕ Γραμμοχωρίων, 2-5 στον ΑΟ Κάστωρ και +13!!!


Τον 2ο τίτλο Α’ κατηγορίας στην 37χρονη ιστορία της μετά από 19 ολόκληρα χρόνια,

πανηγυρίζει από σήμερα, 4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Τα «ελάφια» συνέχισαν απτόητοι την αήττητοι και εκπληκτική τους πορεία επικρατώντας στο γήπεδο της Χλόης του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 2-5, σημειώνοντας την 15η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ σε συνδυασμό με την «γκέλα» του Παναργειακού (1-1 στην ΑΕ Βιτσίου), αύξησαν κατά 13 βαθμούς την διαφορά τους από την 2η πλέον Δόξα Κορησού, μία διαφορά που δεν μπορεί, πλέον να καλυφθεί στα εναπομείναντα 4 ματς του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Διονύση Λίτσκα, σφράγισε σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ ο επόμενος στόχος είναι να το κατακτήσει αήττητη (κάτι που δεν είχε καταφέρει την πρώτη φορά το 2006) και να προετοιμαστεί για τα μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ, μέσα από τα οποία θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Δόξα Κορησού επικράτησε με το καθαρό σκορ 2-0 της Δόξας Αμπελοκήπων στο ντέρμπι των «μαυραετών», συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, καθώς συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς ήττα, ενώ ταυτόχρονα επέστρεψε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Αμπελοκήπων γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα εκτός έδρας, παραμένοντας, ωστόσο στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Όπως και στον α’ γύρο έτσι και τώρα ισόπαλο με το ίδιο μάλιστα σκορ 1-1, έληξε το ματς ΑΕ Βιτσίου – Παναργειακού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και γκολ.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις – μετά από τρεις αγωνιστικές - επέστρεψε ο Γράμμος Μαυροχωρίου επικρατώντας της Πενταβρύσου με σκορ 3-0, νίκη με την οποία σταθεροποιήθηκαν την 5η θέση της βαθμολογίας.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Νταηλάκης επιβλήθηκε με σκορ 2-0 τους μαχητικού Ηρακλή Πολυκάρπης, σημειώνοντας την 3η εντός έδρας νίκη του.

Τέλος, η Αστραπή Μεσοποταμίας, πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 3-0), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ