"


Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μικτής Κ-16 ΕΠΣ Καστοριάς στην επόμενη φάση νοκ-αουτ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος


Με μία εκκρεμότητα ολοκληρώθηκε χθες η α' φάση

του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις κατηγορίες Κ-14 και Κ-16.

Συνολικά, στον θεσμό, οι Ενώσεις χωρίστηκαν σε 13 ομίλους, οι 13 πρώτοι προκρίθηκαν και μαζί τους και οι 3 καλύτεροι δεύτεροι.

Οι δεκαέξι (16) ομάδες που προέκυψαν από την 1η Φάση θα χωριστούν σε 2 group με γεωγραφικά κριτήρια και έπειτα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες.  Στα ζευγάρια που θα προκύψουν από την Κλήρωση ισχύουν τα παρακάτω:

1. Αν κληρωθεί πρώτη καλύτερη Ομάδα 1ης Φάσης να αγωνιστεί με 2η Καλύτερη Ομάδα 1ης Φάσης, γηπεδούχος υποχρεωτικά θα είναι η Πρώτη καλύτερη Ομάδα 1ης Φάσης.

2. Αν σε ένα ζευγάρι Ομάδων κληρωθούν να αγωνιστούν δύο πρώτες καλύτερες Ομάδες 1ης Φάσης, γηπεδούχος θα είναι η Ομάδα του ζευγαριού που θα κληρωθεί πρώτη στην διαδικασία της Κλήρωσης.

3. Αν σε ζευγάρι Ομάδων κληρωθούν να αγωνιστούν δύο δεύτερες καλύτερες Ομάδες 1ης Φάσης, γηπεδούχος θα είναι η Ομάδα του ζευγαριού που θα κληρωθεί πρώτη στην διαδικασία της Κλήρωσης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Μικτής Κ-16 ΕΠΣ Καστοριάς

Μετά και την ολοκλήρωση της Α' φάσης, οι 13 ομάδες που τερμάτισαν στην 1η θέση των ομίλων τους και θα αναμετρηθούνε στην β' φάση είναι οι εξής (Με έντονα γράμματα οι πιθανοί αντίπαλοι της Καστοριάς)

GROUP ΒΟΡΡΑ

1.ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
2.ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ
3.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
4.ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
5.ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
6.ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

GROUP ΝΟΤΟΥ
1.ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
2.ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ
3.ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ
4.ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ
5.ΕΠΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΙΚΗΣ
6.ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ
7.ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Επίσης, όσον αφορά τις τρεις καλύτερες ομάδες της 2ης θέσης, αυτές σύμφωνα με την τελική βαθμολογία και κάποιες ισοβαθμίες που προκύπτουν, είναι οι εξής :
1.ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
2.ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3. ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ή ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (Αυτό θα ξεκαθαρίσει την επόμενη Τετάρτη, καθώς εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική στον 9ο όμιλο μεταξύ των ομάδων ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Τις επόμενες ημέρες - πιθανόν την Παρασκευή 15 Μαρτίου - αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για να επικυρώσει τις βαθμολογίες και να προχωρήσει στην κλήρωση της β' φάσης.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ