"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Πολύτιμος βαθμός στο φινάλε για την Καστοριά, 1-1 στην Λευκκίμη

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 88' ο Ibrahim η ομάδα της Καστοριάς

απέδρασε από την Κέρκυρα με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα, οι ερυθροκίτρινοι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην Λευκκίμη, σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς, στο οποίο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 49' με πέναλτι του Κωστακιώτη στο 49', φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες της Καστοριάς.

Ωστόσο, παρά τον βαθμό της ισοπαλίας τα υπόλοιπα αποτελέσματα (Θεσπρωτός, Αστέρας Πετριτή, Θύελλα Κατσικά0 δεν ήταν θετικά για την ομάδα της Καστοριάς, η οποία παραμένει σε δύσκολη βαθμολογική θέση και η αγωνία για την παραμονή στην κατηγορία παρατείνεται.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης, Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης (75΄ Κυριζάκης), Γκέγκας, Σαββόπουλος Ευαγ., Παπαγεωργίου, Πάλλας (79΄ Ibrahim), Μανακίτσας, Τσάνι.


"Ποιος ορίζει τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου;; "

Είναι η πρώτη φορά που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας γίνεται έρμαιο στην σφυρίχτρα ανθρώπων, που είτε δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, είτε είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. 

Όσοι ασχολούνται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα με τις ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες γνωρίζουν ότι η ύπαρξη τους οφείλεται ολοφάνερα στις “θυσίες” λίγων ανθρώπων, που παραμένουν ακόμα ρομαντικοί με το άθλημα. Αυτό τον ρομαντισμό και την αγάπη δεν μπορεί κανένας Χατζηπαναγιώτου όποιες εντολές και αν ακολουθεί να τον ξεριζώσει από μέσα μας. 

Είναι η τέταρτη (4η) φορά, φέτος, που ο συγκεκριμένος διαιτητής της Ε. Π. Σ. Ηπείρου, απολογείται, με συγνώμες μετά το πέρας των παιχνιδιών, κατά την διάρκεια των οποίων αδικεί κατάφορα την ομάδα μας. Σήμερα έδωσε πέναλτι κατά της Καστοριάς, ενώ δεν είχε καθαρή εικόνα της φάσης, αγνοώντας, προκλητικά, τον βοηθό του, ο οποίος του επισήμανε ξεκάθαρα, πως δεν υπάρχει καμία παράβαση. 

Θα πρέπει κάποια στιγμή το Ελληνικό κράτος, η ΕΠΟ , ΚΕΔ να αποφασίσουν τι ποδόσφαιρο θέλουν.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Α.Ε Λευκίμμης για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ