"


Α’ ΕΠΣ : Μετά από 18 χρόνια, μία ανάσα από τον τίτλο η 37χρονη ΑΕ Γραμμοχωρίων, 0-2 στο Μαυροχώρι και στο +11 από την 2η θέση!!!

 


Ακλόνητη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνεχίζει απτόητη

και αήττητη την πορεία της για την κατάκτηση – για 2η φορά στην ιστορία της - του πρωταθλήματος μετά και τη νέα της νίκη.

Τα “ελάφια” συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία επικρατώντας στο γήπεδο του Μαυροχωρίου του τοπικού Γράμμου, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με το καθαρό σκορ 0-2 σημειώνοντας την 8η νίκη εκτός έδρας.

Ταυτόχρονα, όμως επωφελήθηκαν την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του Παναργειακού, καθώς αύξησαν την διαφορά τους από την 2η θέση στους 11 βαθμούς και βρίσκονται πλέον μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Διονύση Λίτσκα, στα έξι εναπομείναντα ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, χρειάζεται πλέον μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία (έχει να δώσει και  το α.α. με το Χιλιόδενδρο), προκειμένου να πανηγυρίσει για 2η φορά στην 37χρονη ιστορία της μετά από 18 χρόνια (2006-2007) την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στον β’ γύρο ο Ηρακλής Πολυκάρπης την πιστοποίησε και σήμερα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα και από τον 2ο της βαθμολογίας Παναργειακό, όπου σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επιβλήθηκαν με σκορ 0-2, υποχρεώνοντας τους κοκκινόμαυρους στην 2η εντός έδρας ήττα.

Για την ομάδα του Ηρακλή ήταν η 7η συνολικά νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, εκ των οποίων η 4η στον β’ γύρο, με την οποία και αναρριχήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, συμπληρώνοντας παράλληλα 7 ματς χωρίς ήττα!!!

Συγκάτοικο στην 2η θέση μετά την απρόσμενη ήττα απέκτησε ο Παναργειακός. Πρόκειται για την Αστραπή Μεσοποταμίας, η οποία μετά την «γκέλα» με την Δόξα Κορησού, επανήλθε στις επιτυχίες, επικρατώντας με σκορ 0-1 στο Νταηλάκη, σημειώνοντας την 10η νίκη μακριά από την έδρα της.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕ Βιτσίου, μετά τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή (0-1), που πέτυχε επί του ΑΟ Κάστωρ. Οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, πέτυχαν δύο γκολ κάνοντας την ανατροπή και πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο για τον β’ γύρο αλλά και για το 2024, μετά από 5 αγωνιστικές.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Δόξα Αμπελοκήπων. Οι μαυραετοί ήταν καταιγιστικοί, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-0 της Πενταβρύσου, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αφού συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς ήττα.

Τέλος, η Δόξα Κορησού, πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 3-0), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ