"


Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στην Αθήνα για προώθηση θεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας.

 


Στην Αθήνα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης

Σαββόπουλος, όπου συμμετείχε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με το Φράγμα του Νεστορίου. 


Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο θεμ. Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο π. Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Καστοριάς Στέλιος Κοτσάκος και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποφασίστηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών, με πρώτη εξέλιξη την έναρξη εκκαθάρισης της εργολαβίας του έργου. Σε νέα συνάντηση που θα γίνει περί τα τέλη Φεβρουαρίου, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα με χρονοδιάγραμμα, για τον τρόπο συνέχισης του έργου.


Έπειτα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς με τον θεμ. Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Δήμαρχο Νεστορίου, συναντήθηκαν με τον  Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παπαγιαννίδη και συζητήθηκε  η δυνατότητα χρηματοδότησης νέων εγγειοβελτιωτικών έργων της Π.Ε. Καστοριάς, στο πλαίσιο των προσκλήσεων του Υπουργείου για το 2024.

Τέλος, ο κ. Σαββόπουλος και ο κ. Χαρούμενος μετέβησαν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση  με τον συμπατριώτη μας Αντιστράτηγο Γιώργο Κωστίδη και τον συνεχάρησαν από κοντά για την ανάληψη των νεών του καθηκόντων, ως Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ