"


ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ-15 ΕΠΣ Καστοριάς σε συνεργασία με την ΕΠΣ Γρεβενών:Σήμερα η πρώτη προπόνηση προεπιλογής για το πανελλήνιο

πρωτάθλημα ανάπτυξης γυναικών Κ-15.

Οι προπονητές των Μικτών Ομάδων των δύο ενώσεων  καλούν αθλήτριες γεν. από 01-01-2009 έως και 31-12-2012 για προπόνηση προεπιλογής που θα γίνει σήμερα (17:00) στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών.

Το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η δεύτερη προπόνηση στην Καστοριά.Η προεπιλογή γίνεται ενόψει της συμμετοχής της Μικτής Κ-15 Γυναικών στο νεοσύστατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης Γυναικών που διοργανώνει η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Οι αθλήτριες που θα συμμετάσχουν οφείλουν υποχρεωτικά να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας σύμφωνα με ανακοίνωση της τεχνικής επιτροπής της Ένωσης.

Το σχέδιο του καταρτισμού των ομίλων που έγινε από την ΕΠΟ για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης γυναικών Κ-15 περιλαμβάνει 8 ομίλους, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου στα Γιάννενα με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου.

Συμμετέχουμε στον 3ο όμιλο με τις ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Ηπείρου.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ