"


Α’ ΕΠΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι


Την κούρσα του πρωταθλήματος εξακολουθεί να οδηγεί αήττητη η ΑΕ Γραμμοχωρίων,

καθώς συνέτριψε στην Πολυκάρπη τον τοπικό Ηρακλή με το επιβλητικό σκορ 0-6, σημειώνοντας την 9η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας 5 βαθμών από την 2η θέση.

Το σκορ της ημέρας, αλλά και ρεκόρ στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναργειακός, ο οποίος στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Πεντάβρυσο ήταν καταιγιστικός, καθώς την φιλοδώρησε με 10 τέρματα (1-10) και επωφελούμενος την γκέλα του Μαυροχωρίου, διατηρήθηκε, πλέον, μόνος στην 2η θέση.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς Γράμμος Μαυροχωρίου – Νταηλάκη, με τους κυανόλευκους να οπισθοχωρούν και να μοιράζονται την 3η θέση με την Δόξα Κορησού.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις για την Δόξα Κορησού, η οποία πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χλόης επικρατώντας του τοπικού Κάστορα με σκορ 0-1, σημειώνοντας την 5η νίκη εκτός έδρας σε ισάριθμα ματς!!!

Επιτυχιών συνέχεια για την Αστραπή Μεσοποταμίας καθώς επικράτησε με το καθαρό σκορ 2-0 της ΑΕ Βιτσίου, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, μετρώντας 4 σερί νίκες.

Τέλος, την 3η νίκη εκτός έδρας σημείωσε η Δόξα Αμπελοκήπων που πήρε ακούραστα το τρίποντο α.α. 0-3 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ