"


Α’ ΕΠΣ : Aσυγκράτητη η ΑΕ Γραμμοχωρίων και +5 από την 2η θέση – Μεγάλο διπλό και 2η θέση του Μαυροχωρίου, 0-1 στην Κορησό

Το σκορ της ημέρας πέτυχε η πρωτοπόρος και μόνη αήττητη ΑΕ Γραμμοχωρίων,

καθώς υπέταξε με το επιβλητικό σκορ 7-0 την Πεντάβρυσο, σημειώνοντας την 8η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ωστόσο, τα ελάφια, αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά τους από την 2η θέση στους +5, επωφελούμενα τη νίκη του Γράμμου Μαυροχωρίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Κορησό.

Φρένο στην ανοδική πορεία της φορμαρισμένης Κορησού – η οποία μετρούσε 4 σερί νίκες και πρόκριση στην ημιτελική φάση κυπέλλου – έβαλε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο της Κορησού επί της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1. Τρίποντο με το οποίο οι κυανόλευκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες και αναρριχήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους γενικά πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Δόξας υποχρεώθηκε στην 3η εντός έδρας ήττα με την οποία οπισθοχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Νίκη με ανατροπή (0-1) και επιστροφή στα τρίποντα για τον Παναργειακό, ο οποίος στο ουδέτερο γήπεδο της Πολυκάρπης επικράτησε με σκορ 3-1 του ΑΟ Κάστωρ, νίκη η οποία τον έφερε ισόβαθμο στην 2η θέση με τον Γράμμο Μαυροχωρίου.

Το αήττητο εκτός έδρας διατήρησε η Αστραπή Μεσοποταμίας που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 0-4. Για τους κιτρινόμαυρους ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας και 3η συνεχόμενη με την οποία και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση.

Αντίθετα, η ομάδα των Αμπελοκήπων, για ένα ακόμη ματς εντός έδρας δεν τα κατάφερε, μετρώντας 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ΑΕ Βιτσίου και Νταηλάκη, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι που είχαν εντυπωσιακό ξεκίνημα, διανύουν περίοδο κάμψης, αφού συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς ήττα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος, καθώς και το αποκλεισμό από την ημιτελική φάση.

Τέλος, την 1η νίκη εντός έδρας σημείωσε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, που πήρε ακούραστα το τρίποντο α.α. 3-0 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ