"


Α’ ΕΠΣ : Ξέφυγε στο +4 η Γραμμοχωρίων – Μόνη στη 2η θέση η Δόξα Κορησού, 0-2 στην αήττητη ΑΕ Βιτσίου

Η πρωτοπόρος μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής,

ΑΕ Γραμμοχωρίων αύξησε στο +4 την διαφορά της από την 2η θέση της βαθμολογίας

Τα ελάφια συνέχισαν την εκπληκτική τους πορεία και πήραν ακούραστα το 7ο τρίποντο, α.α. 3-0 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητα στην κορυφή.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην 2η θέση, μετά τη μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας που πέτυχε στο γήπεδο του Τοιχιού η Δόξα Κορησού, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι μαυραετοί πέρασαν νικηφόρα με το καθαρό σκορ 0-2, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 1η του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίοι οπισθοχώρησαν στην 5η θέση.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, Γράμμος Μαυροχωρίου και Παναργειακός, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και μοιράζονται την 3η θέση με 17 βαθμούς. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι, μέχρι και το 91’ είχαν το προβάδισμα στο σκορ (1-0), λεπτό στο οποίο, ο Παναργειακός κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να ισοφαρίσει σε 1-1, αποσπώντας έτσι τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, η Αστραπή Μεσοποταμίας επικράτησε με σκορ 4-0 του Ηρακλή Πολυκάρπης, πανηγυρίζοντας, παράλληλα το πρώτο τρίποντο εντός έδρας.

Την έκπληξη της ημέρας έκανε η Πεντάβρυσος μετά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας κόντρα στον Κάστωρα, με τους γηπεδούχους, ωστόσο, να στέκονται άτυχοι αφού αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Δόξα Αμπελοκήπων, βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση. Οι μαυραετοί, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (2-0 στο 32’), κατάφεραν στη συνέχεια να πετύχουν τρία γκολ (33’, 63’, 85’), χάνοντας ταυτόχρονα και ένα πέναλτι και να αποδράσουν από το Νταηλάκη με το τρίποντο.

Tα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ