"


Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «Μέρες Απελευθέρωσης» - Ένας θεσμός που μεγαλώνει

Με τεράστια ανταπόκριση από το κοινό και μια σειρά από εξαιρετικές εκδηλώσεις,

ολοκληρώθηκε το 2o Φεστιβάλ Πολιτισμού «Μέρες Απελευθέρωσης», δίνοντας το στίγμα ότι δεν είναι απλά ένα γεγονός, αλλά ένας πολιτιστικός θεσμός που ανθεί και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο.

Από συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές έως θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες και εκθέσεις τέχνης, το φεστιβάλ πρόσφερε στους δημότες και τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού. Η δέσμευσή μας στην προβολή και την υποστήριξη των τεχνών έχει γίνει ακόμα πιο στέρεη μέσα από την ανταπόκριση του κοινού και την αναγνώριση της σημασίας αυτού του ετήσιου γεγονότος.
Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους καλλιτέχνες, τα σχολεία και τους συλλόγους του Δήμου Άργους Ορεστικού και φυσικά το κοινό που ανταποκρίθηκε με τη θερμή παρουσία του. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί, εμπλουτίζοντας τον πολιτισμό, την τέχνη και τις δράσεις του Δήμου μας.

Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι η διπλή έκθεση «ΦΥΛΛΟ ΦΙΛΟ» και «Ανακαλύπτοντας τα Μαρτυρικά Χωριά» θα παραταθεί έως και τις 8 Δεκεμβρίου και είναι επισκέψιμη για το γενικό κοινό κάθε Τετάρτη από 18:30 – 20:00 και για τα σχολεία του Δήμου και του Νομού από 9:30-13:00 κατόπιν ραντεβού.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ