"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Επιτέλους πρώτη νίκη για την Καστοριά, 0-2 στον Βατανιακό

 

Τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

έβαλε η Καστοριά, καθώς επικράτησε και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 0-2 στον αήττητο μέχρι πρότινος Βατανιακό, στο πλαίσιο της αναβληθείσας 1ης αγωνιστικής (ουσιαστικά 4η).

Η ομάδα της Καστοριάς παρότι προέρχονταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα και αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον αήττητο μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, αλλά χωρίς νίκη εντός έδρας Βατανιακό, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Κατερίνη, επικρατώντας δίκαια με σκορ 0-2, νίκη με την οποία θα τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι ερυθροκίτρινοι ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ευτύχησαν να προηγηθούν με γκολ από τα αποδυτήρια (1’) με καρφωτή κεφαλιά του Τσάνι (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 30’. 

Τη μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας σφράγισε στο 77’ ο Σαχινίδης, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή πριν τρία λεπτά!!

Διαιτητής: Λαμπρίδης, Αδραμάνης, Κολιπέτρος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Κανταρτζής, Μαυρίδης, Τσενικλής, Ανανιάδης, Μιτακίδης, Μαργαρίτης, Μητράκας.


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας (46' Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσελεπής, (74΄Σαχινίδης), Τσάνι (80΄ Πάλλας), Παπουτζίδης (69΄ Δήμου), Kapllani, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ