"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Ήττα της Καστοριάς, 5-2 στον Παναθηναϊκό

 

Την ήττα με το ευρύ σκορ 5-2 γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς

στην εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής.

Για τριφύλλι  που έκανε σπουδαίες μεταγραφές σκόραραν οι Κατωπόδη, Μάια, Λόγου και Ντόμοντ, ενώ η Καστοριά μείωσε με δύο γκολ της Σαίχ στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός πίεζε στο ξεκίνημα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα λεπτά.

Παρόλα αυτά, στο 14′ ύστερα από μία φάση διαρκείας, οι Πράσινες κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ! Η Χαμαλίδου έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια και σουτ από τα αριστερά, η γκολκίπερ της Καστοριάς απέκρουσε, η Δημήτριου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στην επαναφορά, ενώ στη συνέχεια η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενη παίκτρια των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 20ο λεπτό, η Κατωπόδη έγραψε το 2-0 για το Τριφύλλι, αφού ευστόχησε με εξαιρετικό πλασέ, έπειτα από μία υπέροχη κάθετη πάσα της Ρόγκαν.

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε το… πόδι από το “γκάζι” και έφτασε και σε τρίτο γκολ, δύο λεπτά αργότερα, με σκόρερ την Ντομόντ. Η Αμερικανίδα έκανε το πλασέ από κοντά και έγραψε το 3-0.

Στο 28′ η Κακαμπούκη επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 33ο λεπτό η Κατωπόδη έχασε ευκαιρία για το τέταρτο γκολ των Πράσινων.

Τελικά, αυτό ήρθε, ύστερα από κεφαλιά της Μάια στο 38′, η οποία εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο της γκολκίπερ της Καστοριάς και έκανε το 4-0 για την ομάδα του Γιάννη Χαραλαμπίδη.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Η Ρόγκαν εκτέλεσε στο 55ο λεπτό, ωστόσο η γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.

Ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό τους στο παιχνίδι, οι Κανέλλου και Λόγου συνεργάστηκαν στο 64′ και η δεύτερη με πλασέ από κοντινή απόσταση πέτυχε το πέμπτο τέρμα του Παναθηναϊκού.

Δύο λεπτά αργότερα, το Τριφύλλι έχασε ευκαιρία, ύστερα από αντεπίθεση και σουτ της Χαμαλίδου, ενώ στο 80′ αστόχησε, ύστερα από εκτέλεση έξω από την περιοχή.

Στο 82′ η Λόγου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο προσωπικό της γκολ στον αγώνα, όταν αστόχησε σε πλασέ από κοντά, μετά την σέντρα της Νεφρού.

Η Καστοριά κατάφερε να μειώσει με την Σάιχ, στο 85′, ύστερα από τραγικό λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ενώ στο 90ο λεπτό οι φιλοξενούμενες πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή από την ίδια παίκτρια. Το 5-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 και έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Παναθηναϊκός: Γιαννακούλη (69′ Καμαριανού), Δημητρίου, Κακαμπούκη, Σιδηρά, Νεφρού, Μάια (69′ Δημητρακοπούλου), Χαμαλίδου, Ρόγκαν, Κατωπόδη (63′ Νταρζάνου), Ντόμοντ (63′ Κανέλλου), Κοκοτσάκη (63′ Λόγου).

Καστοριά: Βλασιάδου( 46’ Φόρλιακα) Καϊδατζή, Φασίδου( 60’ Ανδρεάδου), Νafula, Μαντώ ( 60’ Τζιάρα), Μάρκου, Σάιχ, Τρυγούτη (60’ Ρήγα), Κωστάρα (78’ Γροσδάνη), Προξένου, Μουστάκη.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


2η αγωνιστική

Α.Ε.Κ - Α.Ε. Λάρισας 0-0

Ολυμπιάδα Υμηττού – Αστέρας Τρίπολης 0-4

Σειρήνες Γρεβενών – Βόλος 0-1

Π.Α.Ο.Κ – Τρίκαλα 2-1

Ελπίδες Καρδίτσας – REA 0-3

Ο.Φ.Η – Νέες Ατρομήτου 2-0

Παναθηναϊκός – Καστοριά 5-2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (2η αγωνιστική)

1.ΠΑΟΚ (5-1)                 6

2.Παναθηναϊκός (6-2)         6

3.ΑΕΚ (2-0)                      4

4.Αστέρας Τρίπολης (4-2)         3

5.ΟΦΗ * (2-0)                 3

6.ΑΟ ΡΕΑ (3-1)                      3

7.ΑΣ Βόλος * (1-0)                  3

8.ΓΠΟ Καστοριάς (4-7)      1

9.Νέες Ατρομήτου (2-4)          1

10.ΑΕ Λάρισας * (0-0)             1

11.Τρίκαλα * (1-2)                     0

12.Ελπίδες Καρδίτσας * (0-3)       0

13.Σειρήνες Γρεβενών * (0-1)      0

14.Ολυμπιάδα Υμηττού (0-7)       0    


Εκκρεμούν οι αγώνες

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΘΕΟΝΗ ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 - ΕΛΠ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ   

ΒΟΛΟΣ 2004 - ΟΦΗ


ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

3η αγωνιστική (22/10)

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ

Θεόνη Τρίκαλα – Ολυμπιάδα Υμηττού

Βόλος 2004 – ΑΕΚ

ΡΕΑ – ΠΑΟΚ

Νέες Ατρομήτου – Σειρήνες Γρεβενών

Καστοριά – Ελπίδες Καρδίτσας

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ