"


Έργων συνέχεια στον Δήμο Καστοριάς: Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του αύλειου χώρου του 1ου-2ου Λυκείου Καστοριάς


Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός αύλειου

χώρου 1ου-2ου Λυκείου Καστοριάς», προχώρησε σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης με τον ανάδοχο. 

Το έργο  στο οποίο προβλέπεται να γίνει νέα εγκατάσταση δικτύου φωτισμού στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Λυκείου Καστοριάς  περιλαμβάνει εργασίες  εκσκαφών, τοποθέτησης σωληνώσεων, φρεατίων, καλωδίων και χαλκού γείωσης για την υποδομή του δικτύου φωτισμού και νέοι ιστοί φωτισμού και προβολείς led για την ανωδομή του δικτύου φωτισμού. 

Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα, η Δημοτική Αρχή Καστοριάς, υλοποίησε το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων του 1ου και 2ου Λυκείου Καστοριάς, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, ενώ λίαν συντόμως ολοκληρώνεται  το έργο στον  αύλειο χώρο του σχολικού συγκροτήματος των Λυκείων, του Εσπερινού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς (περιοχή Χλόη), το οποίο αφορά στη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών γηπέδων, με την ανακατασκευή των δύο γηπέδων μπάσκετ και τη δημιουργία νέων γηπέδων βόλεϊ, προϋπολογισμού 187.600 ευρώ.


 

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ