"


Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το 5ο SUPER CUP ΕΠΣ Καστοριάς


ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2023 – 2024 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα ξεκινήσει με τη διεξαγωγή του αγώνα SUPER CUP 2023 στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι η πρωταθλήτρια της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου  2022 - 2023  «ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ» και ο κυπελλούχος της Ένωσης περιόδου 2022 - 2023 «ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

(Γενική είσοδος 5,00€)

Το 5ο «SUPER CUP»  αποτελεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς που ξεκινά την  Κυριακή  03 Σεπτεμβρίου 2023. Πρόκειται για την διοργάνωση μεταξύ του πρωταθλητή και κυπελλούχου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στην πρώτη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή που σκοπό έχει κάθε φορά την ανάπτυξη και αναβάθμιση του επιπέδου καθώς και την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα  του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον βαθμό ετοιμότητας και να προετοιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει των αγώνων του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν σύντομα και ο κόσμος να παρακολουθήσει μετά τις διακοπές του καλοκαιριού  έναν αγώνα ποδοσφαίρου αντάξιο της δυναμικής των δύο ομάδων.

Στόχος της  Ε.Ε.  της Ε.Π.Σ. Καστοριάς είναι αυτός ο αγώνας να αποτελέσει μια γιορτή στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της  βίας στα γήπεδα με σκοπό την  καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ