"


Προτεραιότητα στον πολίτη: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού και στις ενορίες του Άργους Ορεστικού

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε

ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Γιοβάνη, Βασίλη Γκουλέκα, Κατερίνα Κασιμιάδου, Μαρία Μαντζάρη, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννη Νένο, Αφροδίτη Ουζούνη, Στέργιο Φιλιάδη και Νίκο Χατζηκυριακίδη.

Η ομάδα του συνδυασμού συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, Μελανία Σαρίδη και εκπροσώπους των εργαζομένων με τους οποίους συζήτησε το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει με την κάλυψη των θέσεων στα πληρώματα του ΕΚΑΒ από νοσηλευτές και πάσης φύσεως υγειονομικό προσωπικό. Το προσωπικό παρουσίασε αναλυτικά την κατάσταση, παρέχοντας συγκεκριμένα στοιχεία στον Δήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των εργαζομένων στους αρμόδιους φορείς. 

Παράλληλα, συζητήθηκαν πάγια αιτήματα του Κέντρου Υγείας, ενώ επιβεβαιώθηκε η στήριξη που προσφέρει ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια στο Κ.Υ. Άργους Ορεστικού, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του. 

Επίσκεψη στις ενορίες του Άργους Ορεστικού

Συνάντηση με τον εφημέριο του Ναού και πρόεδρο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, καθώς και με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής είχαν οι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον πολίτη» Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Μπίζιος, Σάσα Τοτονίδου και Νίκος Χατζηκυριακίδης.



Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του Ναού σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να ενημερώνονται από τον Πατέρα Λεωνίδα για το μακροχρόνιο και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού, έργο στο οποίο ο Δήμος Άργους Ορεστικού στέκεται όλα αυτά τα χρόνια αρωγός.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι Μαργαρίτα Ανδρονίκου, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Μαρτίνος, Νίκος Μπίζιος, Στέργιος Στεργιόπουλος και Νίκος Χατζηκυριακίδης επισκέφθηκαν και τον Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου, όπου συναντήθηκαν με τον πρωτοπρεσβύτερο του Ναού Πατέρα Πασχάλη Μουτζίκη και μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια προσέγγιση διαφόρων, κατά κύριο λόγο, κοινωνικών θεμάτων που αφορούν την ενορία και γενικότερα τον Δήμο μας, ώστε να συνεχιστεί το ιδιαίτερα σημαντικό πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο αυτής, αλλά και η άριστη συνεργασία που υπάρχει με τη δημοτική αρχή. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ