"


Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με μουσική βραδιά από τον Βασίλη Καζούλη

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς,

υποδέχονται την «μπλε» Πανσέληνο του Αυγούστου σε μια μουσική βραδιά με τον Βασίλη Καζούλη.

 Κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου, με φόντο το αρχοντικό Τσιατσιαπά και στο μικρόφωνο τον Βασίλη Καζούλη, η Καστοριά αποχαιρετά τον Αύγουστο.


Η συναυλία, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Καστοριάς «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023», θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς την Πέμπτη 31 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Τσιατσιαπά. 

 Ο Βασίλης Καζούλης ένας αγαπημένος τραγουδοποιός της ελληνικής έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, έχει υπογράψει μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια, όπως “Φανή”, “Αν ήσουν άγγελος”, “Κάτι να γυαλίζει”, “Αεροπλάνα”, “Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό”, “Τα φιλιά του Αυγούστου” κ.α.

 Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον, όπως αναφέρει, ο τρόπος πάντα να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει…


 Πληροφορίες:

 Ημερομηνία: Πέμπτη 31 Αυγούστου

 Ώρα έναρξης: 21:00

 Τοποθεσία: Αρχοντικό Τσιατσιαπά (συνοικία Απόζαρι)

 Διάρκεια: 2 ώρες

 Είσοδος: Ελεύθερη


Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δήμο Καστοριάς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ