"


Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια, Τακτική, Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ.


Με μεγάλη  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Ένωσης η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ Καστοριάς με τους παράγοντες των ομάδων του νομού  μας.

Πρωταρχικό θέμα συζήτησης  όλων ήταν οι προβληματισμοί τους για την πορεία του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού λόγω της πανδημίας τα τελευταία χρόνια και της μεγάλης μείωσης του πληθυσμού στον νομό υπάρχει μεγάλο έλλειμμα από ποδοσφαιριστές αλλά και από παράγοντες.

Ένα μεγάλο επίσης θέμα που συζητήθηκε είναι η εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ για το 2023. Επιπλέον ακούστηκαν αρκετές προτάσεις  για τη δομή των πρωταθλημάτων , για την ημερομηνία έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον τρόπο διεξαγωγής κυπέλλου και πρωταθλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε πριν το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, να διεξαχθεί νέα συνάντηση για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου με συμμετοχή παραγόντων προπονητών διαιτητών και ποδοσφαιριστών, ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα και να υπάρξουν λύσεις.


Όσον αφορά τα εκτός της Γ.Σ. αποφασίστηκε οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2023-2024) να πραγματοποιηθούν έως  21 Αυγούστου και εν συνεχεία να αποφασιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.  

Για  τα θέματα της Γ.Σ εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός απολογισμός για το 2022 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός (01-01-2022 έως 31-12-2022) όπως και ο οικονομικός προϋπολογισμός του 2024.

 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ  ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ έκανε γνωστή την πρόθεση της εκτελεστικής επιτροπής  να  ενισχύσουν οποιαδήποτε νέα ομάδα δημιουργηθεί, ακόμα και για τις ομάδες Β' των σωματείων της Γ' ΕΘΝΙΚΉΣ κατηγορίας και Α' κατηγορίας της Ένωσης. 


Υπήρξε η πρόταση να βοηθηθούν οικονομικά για μία ακόμη φορά όλα τα σωματεία για την εγγραφή και είσοδο στο μητρώο, καθώς και για την τροποποίηση των καταστατικών τους.. 

Η  αποδοχή ομόφωνα των πεπραγμένων  οικονομικού και διοικητικού απολογισμού δείχνει πως οι ομάδες και οι εκπρόσωποι που βρέθηκαν  σήμερα στην Γ.Σ., αναγνωρίζουν το έργο της διοίκησης της ΕΠΣ, η οποία με σταθερά βήματα εξελίσσεται πάντοτε με στόχο το καλό των ομάδων και την διατήρηση περισσότερων  σωματείων.

Στόχος της Ένωσης επίσης είναι η ενίσχυση των ακαδημιών στις αναπτυξιακές ηλικίες ώστε στο ποδόσφαιρο να έρχονται όλα τα παιδιά και να παραμένουν  σε αυτό διατηρώντας κίνητρα, προτάσεις, ιδέες προόδου και προοπτικές οργάνωσης για νέες συνεργασίες και μεθόδους εκγύμνασης που θα αφορούν ΘΈΜΑΤΑ:

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ,  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,  ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

Η Εκτελεστική επιτροπή της Ε.Π.Σ  ευχαριστεί θερμά τα σωματεία που έδωσαν το παρόν στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ