"


Γιορτή & Αποχαιρετιστήριες προπονήσεις των Ακαδημιών μπάσκετ αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς

 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη

επιτυχία οι τελευταίες προπονήσεις μπάσκετ της σεζόν 2022-2023 για όλα τα τμήματα αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς.

Οι προπονητές της ομάδας μας, έδωσαν γιορτινό χαρακτήρα και ετοίμασαν παιχνίδια ακριβείας και διαγωνισμούς, όπου τα παιδιά αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος! Στους νικητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι προπονητές συνεχάρησαν όλα τα παιδιά και ιδιαιτέρως τους νικητές!

Η χαρά για τα παιδιά ήταν μεγάλη και παίζοντας με πολύ καλή διάθεση, διασκέδασαν με την ψυχή τους ενώ παρόλο που συμμετείχαν σε διαγωνισμούς, στο τέλος όλοι μαζί έδωσαν τα χέρια  και χειροκρότησαν τους νικητές.

Ακολούθησαν τα πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια με αντιπάλους τους γονείς, όπου εκεί τα παιδιά ξεδίπλωσαν το ταλέντο και βάζοντας όλη τους τη δύναμη, κατάφεραν να βγούνε νικητές.

Τελειώνοντας τη σεζόν είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε μια τόσο δημιουργική χρονιά. Οι μικροί μπασκετμπολίστες έπαιξαν και συνεργάστηκαν με τους συμπαίκτες και τους προπονητές, μα πάνω από όλα διασκέδασαν και έκαναν φίλους και παρέες!


Τα μεγάλα παιδιά, οι μαθητές της Στ´ τάξης του Δημοτικού εντάχθηκαν ήδη στο προπαιδικό τμήμα του συλλόγου, όπου και θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά. 

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι οι προπονητές και γυμναστές της ομάδας, που με υπομονή και καλή διάθεση κατάφεραν να διδάξουν τις τεχνικές και τα μυστικά του μπάσκετ.

Ευχαριστούμε τους γονείς όλων των παιδιών που και αυτή τη χρονιά, στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου και είχαμε μια τόσο επιτυχημένη και δημιουργική σεζόν.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Α. Σ. Καστοριάς

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ